2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوخه چ قشنگ 🥰 البته من باهاش در ارتباط نبودم  در حد کراش بود ولی الان ۵ ساله درگیرشم

فراموش کن خودش بخاد اینچیزا براش مهم میشه میا سمتت

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨
بنظر من فراموشی ممکن نیس اما تجربه خودم این بود ک مثلا وقتی بیکاری اون ادم خیلی میاد ذهنت اما وقتایی ...

اره تجربه خودمم این بود ک آدم جدید میاد فراموش میشه 

من الان ۵ ساله درگیرشم 

البته کراش بود 

بعد آدمی نیومد سمتم ک بتونم قبولش کنم 

سرگرم ک میشم ولی زمانی ک سرگرم پروژه‌ هام میشم خیلی ذهنم رو مشغول میکنه 

آره صد درد صد  اینو عقل باور میکنه دل ن  من کلا ب این موضوع اعتقاد دارم

دل هم کم کم باورش میشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اره تجربه خودمم این بود ک آدم جدید میاد فراموش میشه  من الان ۵ ساله درگیرشم  البته کراش ...

مشکل منم همینه ولی هرکسی به یه نوعی یکیو تو ذهنش داره باید خودتو درگیرا چیزای تازه کنی کمتر بهش فک کنی اون ادم مناسب ممکنه خیلی اتفاقی سر راهت قرار بگیره تو باید زندگیتو کنی 

مشکل منم همینه ولی هرکسی به یه نوعی یکیو تو ذهنش داره باید خودتو درگیرا چیزای تازه کنی کمتر بهش فک ک ...

خب مشکل اینکه من وقتی ی موضوعی برام حل نمیشه نمیتونم برم ب بقیه موضوعات زندگیم برسم