2821
2789
عنوان

دردسرجاری

616 بازدید | 11 پست

بچه هاجاریم ومادرش هرچندوقت یکبار پروفایل تلگرامشونوبازوبسته میکننوعکسای جدیذمیزارن هی میبندن عکساروبازبعددوماه که عکس جدیدمیگیره بازمیکنن😂الان مثلامن فهمیدم که برای عیدمژه کاشته و چتری زده😅ماقطع ارتباطیم منم توعقدم اون خونه مادرشوهرم نمیادنمیبینمش ولی هرازگاهی ماروجویاازاحوال و صورتوتیپوریپش میکنه😭😂بنظرتون دلیل اینکارش چیه؟تاحالاباهمچین ادمی توزندگیتون برخوردکردین؟اصلاهم پروفایل تل من عکسی نداره که بگم برای چشم و هم چشمیه 

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

دیگه الان همه همین کار میکنن 

رفت و آمد کم شده 

از طریق برنامه جویای وضعیت میشیم 🤣🤣

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عوض می‌کنه عکس ارتباطی با شما نداره

عوض نمیکنه عکساشورومن میبنده بعدچندوقت بازبازمیکنه 

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱
به نظرم شما درگیر زندگی ایشونی  ایشون در کمال آرامش داره زندگیش رو میکنه  عکس  رو پ ...

عزیزم عوض نمیکنه عکساشوکه منو بازمیکنه که عکساشوببینم بعدچندروزمیبنده پروفایلشوبلاک میکنه

خوبه با تو نمیاد خونه مادرشوهرت 

من واقعا الان ناراحتم با اینک با شوهرم رابطه خوبی ندارم ولی امروز اگ جاریم اون حرفو نمیزد منم جوابشو نمیدادم الان شوهرم قهر نبود

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
فقط واسه خودش زندگی میکنه. همین.  افرین بهش

عزیزم هی بلاکم میکنه هی ان بلاک میکنه

خوبه با تو نمیاد خونه مادرشوهرت  من واقعا الان ناراحتم با اینک با شوهرم رابطه خوبی ندارم ولی ا ...

هی بلاک میکنه هی انبلاک میکنه