2777
2789
عنوان

😍لیست جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 51 پست
اسی چرا سرویس شفق نمیخری سرویسی همه چیز دار،، سرویس لاستیکی ها بخر کلاا همه چی داره از سبد بگیر تا ...

بله عزیزم خریدم ولی مارک یونیک چون اون یه رنگی داشت خیلی به وسایلام میومد

پلاستیکی هاما جدا جدا خریدم چون خواهرشوهرم از این کارتنی ها خریده بود چندتا از وسایلش اصلا مورد نیازش نبود منم رفتم از همون برند لیمون همه جی جدا جدا خریدم 

خونمون گرمایشش شوفاژ دیگ بخاری نمیخرم

توستر خودم از این هایی ک برا نان هست دوست دارم چون فر توکار دارم کارایی توستر و اینا را داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شنیدم جارو کردنش سخته  شما تجربه دارید چجوریه؟

اره من دارم تو اتاقم 

از اینا که ریشه هاش کوتاهه بگیر جاروکردنش راحته قشنگ هم هست

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

برای کیک که بپزم اندازه گیری کنم یا مثلا ی سری غذاهایی ک میزان داره برای همین خریدم 

آهاا

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

دوستان یک جارو معرفی میکنم وارد کننده هستن . انبارشون شوش هست و پخش هستن.اکثر مدل های لوازم خانگی رو با اختلاااف زیر قیمت بازر میدن. میتونین خودتون تماس بگیرین و مقایسه کنین قیمت هاشون رو . اگر برا خرید جهیزیه مشکل مالی دارین به شدت پیشنهاد میکنم . گارانتی هم دارن و به صورت پرداخت درب منزل هم میتونین اقسی نقاط کشور خرید کنید.

شماره مسئول فروششون: 09193991623