2777
2789
عنوان

😍لیست جهیزیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 51 پست
عزیرم لیست جهیزیه را گذاشتم

دقت کن اول چیزایی ک میدونی زیاد استفاده میکنیو جنس خوب بخر . بعد چیزای ریگه رو معمولی بگیر

من مثلا میدونم سماور و چرخ گوشت استفاده نمیکنم نخریدم الکی ، بجاش چای ساز بهتر خریدم و جاروبرقی رو فیلیپس برداشتم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۳_۲۰۴۹۳۶_gallery_mmmo.jpg

نمیدونم نوشتی یا نه دقیق ندیدم اگه ننوشتی سیخ کباب و جای سیخ کباب هم بنویس

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

کاراییش خوبه؟

اره من همیشه استفاده میکنم برای اینکه غذا نون و... رو گرم کنی

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

اسی چرا سرویس شفق نمیخری سرویسی همه چیز دار،،

سرویس لاستیکی ها بخر کلاا همه چی داره از سبد بگیر تا جارو نپتون و.. تو کارتون بزرگ 

بخاری چی؟

توستر؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

برای اتاق موکت پالاز بگیر بهتره بازم نظر خودت مهمه هر طور دوس داری

دقت کن اول چیزایی ک میدونی زیاد استفاده میکنیو جنس خوب بخر . بعد چیزای ریگه رو معمولی بگیر من مثلا ...

من بیشتر وسایل رو خریدم عزیزم 

منم چیزایی ک بیشتر استفاده میشه جنس عالی خریدم