zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2077 عنوان بیاید بگید این علائمی که دارم قارچه واژنه؟ 93 بازدید | 7 پست چند روز قبل یهو ترشحاتم از حالت مایع به حالت سفید و جامد تبدیل شد سوزشم و خارشم شروع شد و کمکم واژنم خشک شد الان یکی دوروزه هیچی ترشح ندارم و دچار خشکی واژن شدم به نظرتون قارچه؟ 1402/02/13 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 احتمالا تو آب وجوش شیرین بشین 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
من_وسط_پیازم عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 10322 خارش خیلی خیلی خیلی شدید داره،به همراه التهاب ،یعنی قشنگ متوجه میشی که قسمت پایینی واژن ملتهب و ورمکرده ،ترشحات سفید رنگ پنیری
zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2077 خارش خیلی خیلی خیلی شدید داره،به همراه التهاب ،یعنی قشنگ متوجه میشی که قسمت پایینی واژن ملتهب و ورم ... ببین بعضی وقتا نبض واژنم میزنه ولی دو سه روزه انقدر خشک شده واژنم دیگه ترشحات سفیدم نمیبینم
zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2077 احتمالا تو آب وجوش شیرین بشین چقدر جو شیرین تو چقدر اب؟
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 چقدر جو شیرین تو چقدر اب؟ تو یه تشت به قدری آب بریز که وقتی توش بشینی سرریز نشه یه دو قاشق غذاخوری جوش شیرین بریز آبش گرم باشه که سردی به رحمت نفوذ نکنه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
zizi_zohi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 2077 تو یه تشت به قدری آب بریز که وقتی توش بشینی سرریز نشه یه دو قاشق غذاخوری جوش شیرین بریز آبش گرم باشه ... دست گلت درد نکنه
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11646 دست گلت درد نکنه خواهش گلم 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚