والا تو این سایت من دیدم ماشاله خانوما فقط قد رو میبینن میگن قد بلندا ده هیچ از بقیه پسرا جلوترن ولی پسری که سالم و زحمت میکشه کسی زیاد کاری نداره باهاش
اون میگه کاش 180 بودی توهم ولی همین قد خوبه برای من بستگی به طرف داره
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
قد قشنگه ولی بلند قد نبودن کسی رو از عدم تشکیل خانواده عقب ننداخته چون خانوما موقع انتخاب همسر خیلی مسایل رو در نظر میگیرن که قد به تنهایی از اولویت ها نیست لزوما.
قد قشنگه ولی بلند قد نبودن کسی رو از عدم تشکیل خانواده عقب ننداخته چون خانوما موقع انتخاب همسر خیلی ...
من مطالبی رو که خوندم دیدم خانومایی بودن که خواستکگار رو بخاطر اینکه تازه کوتاهتر از خانوم هم نبوده بلکه بلندتر هم بوده ولی تو اون بازه قدی مورد انتظار خانوم نبوده رد کرده در صورتی خودشونم میگفتن همه چیش عالی بود
من مطالبی رو که خوندم دیدم خانومایی بودن که خواستکگار رو بخاطر اینکه تازه کوتاهتر از خانوم هم نبوده ...
ببین این قد بهونه ی ذهنی برای رد کردن فرد در اکثر مواقع چون کلیت ظاهر فرد به دل خانوم ننشسته.من خودم خواستگار داشتم 190 سانت قدشون بود و پسر خوبی هم بود اما کلیت ظاهرش به دلم ننشست و گفتم زیادی بلنده در حالی که اگر به دلم مینشستن میگفتم عالیه،خواستگار داشتم 175 اما ظاهر دل نشینی داشتن هر چند گزینه ی خوبی نبودن در باقی موارد.مثال زدم براتون ملموس شه.