2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه گرفتم کاش کسانی ک جواب گرفتن از حرز، می اومدن می‌گفتند 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
منم تازه گرفتم کاش کسانی ک جواب گرفتن از حرز، می اومدن می‌گفتند 

من افتادم به خانواده ای که کلا کارشون دعا طل،،سم اینا دختراشونو کسی نمیگیره تو دستشون میمونه چون ادم های بدی هستن به پسراشونم کسی دختر نمیده خانوادگی باهم ازدواج فامیلی میکنن شوهر سابقم ی دختر عمه داره مجرده خواهر اون همش واسم دعا میگرفت کش مو منو میدزدید ی دعا نویس دارن اونجا میرن واسه همون گرفتم در برابرشون خیالم راحت شه

بهترین  کارو کردید ارزش داره آدم هزینه کنه

خدا کنه جواب بده برا زندگیم گرفتم ک من و شوهرم باهم خوب باشیم و خدا ب ما بچه سالم و صالح بده و آرامش داشته راطیمو از چشم بد دور باشیم و رزق و روزی 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
خدا کنه جواب بده برا زندگیم گرفتم ک من و شوهرم باهم خوب باشیم و خدا ب ما بچه سالم و صالح بده و آرامش ...

حتما اثرش رو میبینی ان شاالله 

دیدم که میگم

دلم برات تنگ شده حسین

حتما اثرش رو میبینی ان شاالله  دیدم که میگم

خدا کنه عزیزم 

خوب کاری کردی بعدا بیا از نتیجه ی مثبتش برامون بگو

داستان طلاقمو خوندی نمیدونم بخاطر دعا هس یا نه ولی اسن زن خیلی بدجنسه کش مو منو با چشمم دیدم دزدید ولی شرایط جوری بود صدام در میومد من میشدم ادم بده خلاصه شوهرم بهم خیانت کرد با زن شوهردار رابطه جنسی هم داشته طلاق میگیرم و تصمیم به برگشت ندارم ولی این زن تو این ۴ سال انواع اقسام دعا میگرفت واسم واسه همون گرفتم