2777
2789
عنوان

اختیار زندگی مشترکمون

590 بازدید | 50 پست

سلام 

امشب خاستگاری داداشم بود 

خیلی دلم میخواست برم شوهرم کاملا راضی بود کلی ذوق کرد 

قرار شد منو ببره خودش نیاد چون هنوز جلسه اول خاستگاری بود مامانم اینا دوس ندارن شلوغ بشه و هنوز نظر دختره رو نمیدونیم نمیخواییم همه بفهمن 

با مادرشوهرم زندگی میکنم 

شوهرم بهم گفت آماده شو ببرمت خونه بابات 

مادرشوهرم پرسید واسه چی گفتم خاله هام جمع شدن میخواییم بریم خونه پدربزرگم دور هم باشیم 

بهم گفت مگه تو خونه و زندگی نداری که هرروز میخوای بری خونه بابات بهشون بگو اونا بیان اینجا منم دیگه شوهرم هرکاری کرد نرفتم خیلی اعصابم خورده الان چون خیلی زیاد دلم میخواست امشبو همراه خانواده ام باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با حرف مادر شوهرت پس بری ... 

باید  فاتحه رابطت با  همسرت هم خونده میشه 

خیلی اشتباه کردی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب اشتباه کردی باید میرفتی، اینجوری مادرشوهرت مناسبتهای دیگه هم فضولی و اظهار نظر میکنه چون میبینه اهمیت میدی به حرفش، اما اگه چیزی میگه به یه ورت بگیری بخندی و رد شی دیگه کم کمک این فضولی کردنا از سرش میفته

وا نرفتی فردا یه چی دیگ هم میگه چرا نقطه ضعف میدی دستشون ..وقتی شوهرت پشتته بقیه بدرک

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اولا خیلی اشتباه کردی که نرفتی و به مادرشوهرت اجازه دخالت های بعدی رو هم دادی

باید حتما محترمانه جوابشو میدادی و میرفتی

دوما شوهرت چقدر باشعوره که فهمید جلسه خصوصیه و بهتره نیاد و ناراحت هم نشد از این موضوع