2777
2789

چهارم دبستان میخوندم کفشم یکم ازجلو پاره بود نگاه معلمم رو دنبال کردم دیدم دقیقا به اون قسمت کفشم نگاه میکنخ خیلی ناراحت خجالت زده شدم مخصوصا اینکه بچه ها واقعا دلشون میشکنه و حس بدی پیدامیکنن

من ۱۸ سالم بود تازه ازون لباس خوابای خوشگل و توری مد شده بود خدا مرگ بده همسایمون از دبی اورده بود کفت لباس مجلسیه منم پوشیدمش رفتم خونه فامیلمون مرد هم بود اونجا🤦خیلی باکلاس بودن همشم ریز ریز بهم میخندیدن🥺

بعدها فهمیدم که لباس خواب بوده.هیچ وقت خودمو نمیبخشم😐

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم جلو همه یه حرف خیلی زشت بهم زد همه جا رفت توی سکوت منم خودمو زدم به اون راه خواستم طبیعی رفتار کنم

بعد همون موقع سفره رو پهن کردن 

نشستیم سر سفره یادم نمیره چجوری بغضمو با هر لقمه غذا قورت میدادم 

هر آن احساس میکردم الان توی اون سکوت با صدای بلند میزنم زیر گریه 

تا مرز سکته رفتم 

هیچوقت یادم نمیره...

ی مهمونی قرار بود بریم بابام سر لج الا و بالله گف من نمیام بگید رفتم خونه مادرش مریضه

ماام رفتیم سراغ بابامو گرفتن همینو گفتیم غافل از اینکه پسرشون از کوچمون رد میشده بابامو دیده بود دم در احوال پرسی کرده بودن   

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
مامانم جلو همه یه حرف خیلی زشت بهم زد همه جا رفت توی سکوت منم خودمو زدم به اون راه خواستم طبیعی رفتا ...

عزیزمممم چقد حست رو درک کردم برامنم اینجور مسائل خیلی پیش میومد چ بغضاهایی ک تو گلوم فشاردادم

کلاس هشتم اینا بود داشتم با دوستم در مورد یکی از بچه ها حرف میزدم.. تقریبا غیبت طور بود یهو دیدم پشتم وایساده دست به سینه داره گوش میده |:

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼