2777
2789
ی خورده مرغ یا گوشت چرخ کردهم قاطیش کنـخوب میشه

اره همیشه گوشت چرخ کرده و پیاز و رب هم ب سیب زمینی نگینی سرخ میکنم خیلی خوشمزس ولی الان چرخکردم تموم شده🥲

منم دیشب داشتم خیلی خداییش خوشمزه و حال میده احساس میکنم چند برابر بیرونیا خوشمزس من ک فقط پیتزا خود ...

دقیقا نظر منم همینه👌

تنها چیزی ک بهتر از بیرون و رستوران درس میکنم پیتزاس😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا نظر منم همینه👌 تنها چیزی ک بهتر از بیرون و رستوران درس میکنم پیتزاس😁

ولی خداییییش خیلی قرو فر داره یکسره باید سرپا باشی ادم خسته میشه بابتش اما می ارزه و خوشمزس.....ما ک هفته ای دو بار میخوریم😋😋

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

تردیلا با مخلفات 

بعد از مدت ها شام ناسالمم😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
مامانا نیمرو هم که درست کنم خوشمزس

اره دقیقا🥹🥹خودم غذا درست میکنم بهم‌مزه نمیده🥹 دست پخت مامانم فقط.حدا حفظشون کنه برامون ۱۲۰ سال

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

ولی خداییییش خیلی قرو فر داره یکسره باید سرپا باشی ادم خسته میشه بابتش اما می ارزه و خوشمزس.....ما ک ...

من خودمو بچه هام خیلی دوست داریم.چندوقت پیش ی کلیپ دیدم چطوری سوسیس درس می‌کردن پسرمم کنارم بود الان  میگه مامان دیگه سوسیس کالباس نخریم برام پیتزا با مرغ درست کن