2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 29 پست
توی اقدامی ؟؟

نه گلم. با قرص جلوگیری میکنم جور دیگه شوهرم همکاری نمیکنه الان از سرکار اومد گفتم دیگه نمی‌ذارم سمتم بیای😒 میگه برو ایودی بذار قرصم بخور🤦‍♀️

من کلا یه بار دیگه استفاده کردم روز بعدم منفی بود... آخه اینجا خانوما میگفتن بعد چند ساعتم نتیجش درس ...

منم یونی تست زدم همیجوری هاله مینداخت وحانله نیودم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم میشه کامل بگی چطور شد دارم سکته میکنم 

بیبی چک من هم مال شش ماه پیش اضافه خریده بودم نگه داشته بودم برا روز مبادا

وقتی که استفاده کردم دقیقا همین هاله رو که میگی انداخت 

بعدش رفت دوتا بیبی چک جدید گرفتم از داروخانه اونا هاله ننداختن 

بد به دلت راه نده

زیاد که بمونن اینجوری میشن انگار

منم دقیقا مردم و زنده شدم کلی هم فحش به شوهرم دادم 

چون ما عقدیم ولی خب بخیر گذشت

نگران نباش 

عه بعد چند دقیقه یونی نشنیدم تاحالا، من صبحیه مدیکور بود این روژان

یکی دیگه بزن گلم‌......همون لحظه اش

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
نه گلم. با قرص جلوگیری میکنم جور دیگه شوهرم همکاری نمیکنه الان از سرکار اومد گفتم دیگه نمی‌ذارم سمتم ...

وا

بهش بگو قرص بخورم به بدن خودم ضرر بزنم که تو نمیتونی و نمیخوای جلوی خودتو بگیری

کوتاه نیا

خطرناکه اینطوری

بیبی چک من هم مال شش ماه پیش اضافه خریده بودم نگه داشته بودم برا روز مبادا وقتی که استفاده کردم دقی ...

وای عزیزم عقدی بیشتر مراقب باش. من یه بچه دارم خودمم افسردم و واقعا حالم بده الانم به شوهرم گفتم مطمئن شم که حاملم خودمو میکشم😥

وا بهش بگو قرص بخورم به بدن خودم ضرر بزنم که تو نمیتونی و نمیخوای جلوی خودتو بگیری کوتاه نیا خطرن ...

واقعا خطرناکه؟ من با همین قرصا کلی عصبی میشم و بهم میریزم... ولی واقعا دیگه بچه نمیخام

گفتم صبح بزنم دیگه

دوروزبدبزن

[QUOTE=289019816]واقعا خطرناکه؟ من با همین قرصا کلی عصبی میشم و بهم میریزم... ولی واقعا دیگه بچه نمیخام[/QUOTE

مصرف طولانی مدت قرصها بده برا سلامتیتون،هورمونها بهم میریزه و کلی دردسر دیگه 

خطرناکی اش رو از این جهت گفتم که چندبار با قرص جلوی بارداری رو میشه گرفت آخر یه بار از دست آدم در میره

به شوهرت بگو به خودش هم سختی بده،والا همه مصیبت ها و نگرانی ها برا خانماست