2777
2789
عنوان

!?How to die

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست
لطفت کسی در این مورد دل نسوزونه و نیاد راهنمایی کنه به جاش امید نمیدین راه حل ندین🌹

امیدی نمونده واقعا 

پس عدالت خدا کجاست که من از هر طرف نگاه میکنم خدا همه نعمتا رو با هم به خیلیا داده بعد من این وسط خیلی چیزا رو ندارم با اینکه خیلی چیزای دیگه رو هم ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدی نمونده واقعا  پس عدالت خدا کجاست که من از هر طرف نگاه میکنم خدا همه نعمتا رو با هم به خی ...

برای چند لحظه فراموش کن که خدایی هست یا نیست. 

خودت مسئول زندگیت هستی، خودت باید بسازیش. 

اگه با هر سختی ملت خودشونو میکشتن الان نسل بشر منقرض شده بود. 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
امیدی نمونده واقعا  پس عدالت خدا کجاست که من از هر طرف نگاه میکنم خدا همه نعمتا رو با هم به خی ...

یه ادمو بگو همه چی داره؟تو نه از گذشته کسی خبر داری نه از اینده کسی هیچکس همه دوران زندگیش عالی نیست 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
برای چند لحظه فراموش کن که خدایی هست یا نیست.  خودت مسئول زندگیت هستی، خودت باید بسازیش.  ...

این همه ادم که خوشبخت به دنیا اومدن 

هم پول دارن هم محبت دارن هم زیبایی دارن هم مامان بابای خوب و مهربون دارن هم خانوادشون پسر و دخترو ی اندازه دوس دارن 

این همه ادم که خوشبخت به دنیا اومدن  هم پول دارن هم محبت دارن هم زیبایی دارن هم مامان بابای خو ...

میخوای مسابقه ی کی از همه بدبخت تره بدیم؟ 

ببین دختر خوب، اون آدمای به ظاهر خوشبخت هم مشکلات خودشونو دارن. ینی منم باید خودمو بکشم فقط به خاطر اینکه پدرم دوران کودکیم رو نابود کرد و زندگی جوونیم رو به باد داد و همچنین خواهر کوچیکمون رو از همه بیشتر دوس داره؟! 

چن سالته؟ محصلی یا شاغل؟ 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬