2777
2789
عنوان

کنکوریا

87 بازدید | 7 پست

https://eitaa.com/anghize

این کانالی که گذاشتم واقعا خیلی خوبه ولی عضو نداره به خاطر همین میخواست جمع کنه ولی چون واقعا کانال خوبیه من نمی‌خوام از دستش بدم این کانال تو برنامه ایتا هست عضو شید و با عضو شدنتون حمایت کنید تا ادامه بده مطالب انگیزشی و یا نحوه درس خوندن و ... میزاره خیلی خوبه اون لینک رو کپی کنید و تو کروم یا گوگل جستجو کنید و یا هم تو ایتا بزنید 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

کنکور کیه؟

کنکور😐😂 امتحان سراسری ورود به دانشگاهه منظورم هر کسی که درس میخونه بود

کنکور😐😂 امتحان سراسری ورود به دانشگاهه

میگم زمانش کیه 🤦🏻‍♀️😂💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂آها نمی‌دونم من دهم ام

😂💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
عضو شدم☺

مرسی گلم🤗 واقعا میگم اگه کانال خودم بود اینقدر تبلیغ نمی‌کردم 😂🤦🏻‍♀️چون از مطالبش خوشم میاد دارم تبلیغش میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️