2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم اذیتم میکنه

286 بازدید | 10 پست

ی خواهر مجرد داره از اول میخواست اونو به شوهرم بده نگرفتن الان ۴ ساله بهم دعا میگیره من دارم بخاطر خیانت شوهرم طلاق میگیرم ولی اون حتی کش موی منو واسه دعا دزدید ی دختر عمشم جاریم شد از وقتی اون اومد کلا زندگیم بهم خورد همه اونو دوس داشتن اینا کلا طایفه ای باهم ازدواج میکنن فقط من غریبم هرکی غریبه میاد طلاق میگیره چون ادم بدین این دختره هم ترشی شده مونده شوهرم بگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستان طلاقتو خوندم بنظرم مشكلات شما با همسرت هيلي فراتر از اين حرفاست عزيزم

مرسی برای وقت گذاشتنت اره میدونم خودم ولی اینا رو هم به روش اضافه کن حقیقتش میخوام هرچی دعا طلسم هس باطل کنم اونا واسه من بد بودن ولی واسه جاریم خوب بودن دختر عمش مدام دعا مینویسه واسم

مرسی برای وقت گذاشتنت اره میدونم خودم ولی اینا رو هم به روش اضافه کن حقیقتش میخوام هرچی دعا طلسم هس ...

اختمال داره دعا باشه اما كلا خانواده اشغالي هستن ببين اگه بچع نداري برو وگرنه با بچه بيچاره ميشي ها نكن اينكارو با خودت برو خيانتم كه كرده ديگه بايد چه بلايي سرت بيارن

اختمال داره دعا باشه اما كلا خانواده اشغالي هستن ببين اگه بچع نداري برو وگرنه با بچه بيچاره ميشي ها ...

بچه ندارم اره میرم بنظرم منم دعا میگیره دختر عمش اخه اینارو کسی جز فامیل نمیگیره به پسراشونم کسی جز فامیل دختر نمیده من بی عقل بودم زنش شدم