2777
2789
عنوان

برادرشوهر

722 بازدید | 30 پست

سلام دوستان برادرشوهرم پیش همسرم کار میکنه ولی شریک نبست ماشالله چیزی از شریک کم نداره براش ماشین خریدیم زنش بچه دار نمیشد دو سه تا وام شوهرم برداشت تا خدا بهش بچه داد خداروشکر ناراحت نیستم ولی الان واقعا طلبکار با شوهرم دعواش شده بهش گفته من مثل ببخشید خر دارم برای بقیه کار میکنم

تو لیوان کسی دریا نریز

ب همسرت بگو دیگ ب خوبیاش ادامه نده

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

بعد توی همین یکی دوماهه نزدیک ۱۴ میلیون بهش ضررزده الانم قهر کرده چندروزه سرکار نمیاد ترو خدا دعا کنید این غده سرطانی دیگه برنگرده بخدا از دست خودش وکارهای زنش خسته شدم همیشه طلبکارن من به دعای شما اعتقاد دارم

تو لیوان کسی دریا نریز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عصبانی بوده یه چیزی گفته.. میدونم ناراحت هستید چون همسرتون براتون خیلی عزیزه و از حرفاش دلتون شکسته اما شما آروم باشید و بذارید دو تا برادر خودشون به اختلاف بین خودشون رسیدگی کنند و حل کنند. شما دخالتی نکنید. اختلاف بین برادرها و خواهرها پیش میاد. اگه بخوان قطع رابطه هم کنند بذارید خودشون به این نتیجه برسند.

بعد توی همین یکی دوماهه نزدیک ۱۴ میلیون بهش ضررزده الانم قهر کرده چندروزه سرکار نمیاد ترو خدا دعا کن ...

شوهرت نباید قبول کنه این احتمالا دنبال لقمه بزرگتریه که از شوهرت بگیره

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️