2789
عنوان

چجوری....😑

110 بازدید | 9 پست

با ی نفر بودم ۷سال در ارتباط بودیم خانوادش مخالف شدن الکی هی منو معطل نگه داشت که راضیشون میکنن ولی کاری از پیش نبرد منم چند ماه پیش کات کردم (خانواده ها در جریان بودن منم ۳۳سالمه)الان پیامم داده ک منو حلال کن منم جواب ندادم گوشیم داشت میسوخت از بس زنگم زد (دو شهر متفاوت هم هستیم)پیام داد جواب ندی میام محل کارت ببینمت منم جواب دادم گفت هر کی هم نیاد مهم نیست برام و میخام بیام خواستگاریت و نمیتونم با کسی دیگه زندگی کنم و خیلی ها مث من و تو این مشکلات و داشتن و بهم رسیدن و این حرفا ...منم فکر کردم همش ته دل خرم نمیدونم چرا باهاشه نمیتونم خودمم فراموشش کنم

گفت فقط ی فرصت بده ببینمت بعد هر چی تو گفتی قرار شد بیاد ببینمش حالا چی بهش بگم؟؟اگه خواستم قبول کنم چی بگم اصن چیا بگم تو رو خدا راهنماییم کنین

از ی طرفم سنم رفته بالا کیس ازدواج خوب هم نیست دیگه😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرین تاپیکمو بخون💕

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
میخان همشهری باشه

قبول نکن تنها بیاد بگو با خانواده بیا بعدا سرکوفت میشه

اگه تونستی حق طلاق رو هم بگیر

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی