2777
2789
عنوان

هیچ وقت کم نیار ❤😊

59 بازدید | 1 پست

سلام 

حال دلت خوبه؟ 

میدونی خواستم این تاپیک رو بزنم چون گفتم شاید تویی ک الان این رو میبینی و می خونی سردرگمی حالت خوب نیس شاید ی جرقعه بشه 

برای شروع دوباره برای جنگیدن اول با خودت و بعد با سد هایی ک مانع راهت شدن ❤🤍 

میدونی چرا این تاپیک رو زدم چون چند وقت پیش تقریبا قبل عید ی تاپیک دیدم نوشته بود میخوام درس بخونم کسی راضی نیس و میخوام یواشکی بخونم  منم حالم خوب نبود اخه منم همسرم سد راهم شده بود نمیزاشت علاقه و ارزویی ک دارم بهش برسم از اول راضی نبود و بعدش ی اتفاقی افتاد که کلا.. 🤦🏻‍♀️اون تاپیک رو خوندم ی جوری شدم رفتم سمت کتابم ک تو چندتا کیسه بود در اوردمشون اشکام ریخت کلی گریه کردم و بعد گفتم منم کم نمیارم یواشکی درس میخونم تا دانشگاه قبول بشم:) ی حالت افسردگی بدی داشتم بخاطر مشکلات زیادی ک داشتم  یکم درسا رو شروع کردم خوندم انرژی بیشتری گرفتم محکمتر شدم ب همسرم چندباری گفتم ک راضی بشه اما گفت نه تا اینک چند شب پیش انقدر گفتم و گفتم تا گفت بچه بیار تا راضی بشم اول گفتم باشه اما بعد چند روز خودش دیشب گفت بچه رو بیخیال میخوای درستو بخونی بخون🥰😍 خیلی خوشحال شدم و ب این نتیجه رسیدم که 

❌تا وقتی خودتو ضعیف جلوه بدی حالت بده وقتی معلوم بشه ضعیفی همه چیز دست ب دست هم میدن هم اونطور ک بخوان برات تصمیم میگیرن  پس خودت تصمیم گیرنده باش و هیچ وقت کم نیار 

❌نزار حسرت بشه برات حال خودتو خوب کن و ب همه بفهمون عقلت و دلت میتونه برات تصمیم بگیره   ❌ ما هرجور ک با خودمون باشیم بقیه هم همینطورن با ما  

❌هر اتفاقی تو زندگیت افتاد خودتو ضعیف و مظلوم نشون نده درسته اون احساس سخته ک تو فلاکتی اما اگ خودت بخوای درست میشه 

❌خودتی ک تاثیر میزاری روی بقیه تا باهات چطور رفتار کنن 

زیاد حرف زدم میدونم اما خواستم مثل اون تاپیک ک تلنگری بود برای اینک من خودم رو پیدا کنم  

اینم ی تلنگر برای نفرات بعد باشه:) 🫡🤍 

خودتو باور داشته باش اون وقت همه جهان تور باور داره  ❤

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤

خیلی خیلی خلاصه حرف زدم اما بازم زیاد شد 

امیدوارم همیشه قهرمان زندگی خودتون باشید ❤️‍🩹❤️‍🔥💪

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤