2777
2789
واست دعا میکنم مصلحت خدا با چیزی که میخای یکی باشه❤️

قربونت برم 

ایشالله این دعای قشنگ واسه خودتم اتفاق بیفته 😍

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا ناراحت شدم چقد لحظه سختیو گذروندی. ببخشید منظورتو متوجه نشدم برام دعا کردی که گفتی انشا ال ...

برمیگرده گلم 

خوشبخت بشی 

اگه اعتقا داری هرروز ذکر (یا محمد و یا علی )و(یا عزیز زهرا)و(ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العی العظیم)بگو 

ببین معجزه میکنه 

من خودم تو دوران عقدم وحشتنااااک دعوا داشتیم چند بار تا پای طلاق رفتیم ولی مامانم بهم اینارو یاد داد و خوندم با دل شکسته و اخلاص میخوندم که دیگه راهی نداشتم 

ببین جووووری شوهرم عاشقم شد و اومد سمتم و هنوزم عاشقمه البته دعوا و اینا بعضی موقع ها داریما که بین همه زن و شوهرا هست اما دیگه به اون وحشتناکی نیس منم قلق شوهرم دستم اومده و سیاست بخرج میدم 

دیگه کسی نتونست مارو از هم جدا کنه دیگه نتونستن آتیش به زندگیمون بندازن دیگه حرف شنوی نداشت ازشون که منو اذیت کنه اصصصسن کلی از این رو به اون رو شد 

که خواهرشوهرم پارسال بعد گذشت هفت سال از زندگیمون بهم گفت داشتم خوشحال میشدم که داشتین از هم جدا میشدین منم  کلی باهاش دعوا کردم که اره خوب خودت خودتو رسوا کردی خونه خراب کن چی بهت میرسید منکه میدونستم کار تو هست فقط نمتونستم جچوری ثابت کنم از بس موزی هسی 

شوهرمم شناختش و یکساله با خواهرش قهره میگه به این نمیگن خواهر 

تو هم امتحان کن چنااان زندگیت شیرین میشه که اصن میگی چی بود چی شد فکرشو نمیکردم...

انشالله خبرای خووش...

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
برمیگرده گلم  خوشبخت بشی  اگه اعتقا داری هرروز ذکر (یا محمد و یا علی )و(یا عزیز زهرا)و(م ...

ممنون عزیزم.چشم .پشت سرهم باید بخونم یا هرذکرو جدا جدا؟چندبار درروز؟

راستش خیلی وقته تو تاپیکای حس ششمی نمیام وچه خوب بگن چه بد باورنمیکنم.

ولی امروز قسمت بود با شما آشنابشم و این اذکارو هم یادبگیرم.

حرفاتم ازته دل باور کردم و حس خوب گرفتم ممنون از حس خوبت.

واسه کوچولوتم فاتحه و صلوات فرستادم

ممنون عزیزم.چشم .پشت سرهم باید بخونم یا هرذکرو جدا جدا؟چندبار درروز؟ راستش خیلی وقته تو تاپیکای حس ...

قربون دل مهربونت بچمم سید بود زهراسادات بود اسمش😓ازش میخوام برات دعا کنه برای شیرین شدن زندگیت🤲

اصن حد و مرزی نداره هررر تعداد دلته بخون ولی هر سه تاشو بخون فقط قبلش نیتتو به زبون بیار برای خدا بعد بخون بگو خدایا به نیت شیرین شدن زندگیم و رام شدن شوهرم میخونم قربتن الالله 

با خدا هم حرف بزن بهش بگو تو میتونی بگو خدا هست و خدا هست و خدا هست

ببین تلقین خیلی تاثیر داره انرژی مثبت خییلی تاثیر داره... 

حتما نباید یه گوشه بشینی و این ذکرا رو بخونی مثلا داری کاراتو میکنی در حین کار ذکرتو بگو و تلفین کن حواستو بده به ذکرت 

موقع دعا دستاتو بالا ببر 

من همه اینکارارو انجام دادم بلکه بیشتر که یخوردش یادم نمیاد وگرنه حتما میگفتم 

به همه اماما متوسل میشدم به عزیز ترین کسشون قسم میدادم 

حتی حضرت خدیجه و ام‌البنین 

حضرت ابوالفضل رو به برادرش امام حسین علیه السلام قسم میدادم

فقط خدا میدونه هم خودم هم مادرم چققددد دعا و نیایش کردیم 

چقد با خدا حرف میزدم درد و دل میکردم مث یه دوست بهش میگفتم تو که میدونم میتونی میدونم پوسم داری پس برام شوهرمو برگردون و شیرین کن زندگیمو به هر دومون عقل بده که بتونیم درست زندگی کنیم 

انشالله توهم میتونس دوست عزیزم 

ببخشید اگه ناراحت نمیشی میشه بگی نشکلتون چیه چیشد که قهر کرده چند وقته باعثش کیه

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
قربون دل مهربونت بچمم سید بود زهراسادات بود اسمش😓ازش میخوام برات دعا کنه برای شیرین شدن زندگیت🤲 ا ...

فداتشم عزیزم جاش که حتما تو بهشته ایشالا توروز قیامت شفیع تو و باباشم بشه و ببرتون بهشت.

منم وقتی حاجت دارم به همه متوسل میشم.

چشم میگم ولی اول بگو حست میگه شوهرم واقعا میخواد جدا شه یا داره منومیترسونه؟