2777
2789
ای کاش همینطوری که تو گفتی بزودی بشه

به خدا توکل کن 

به خودش قسم وقتی مث دوست باهاش درد و دل کنی و صمیمی باهاش حرف بزنی کارتو درست میکنه 

من اکثر وقتا باخدا اینجورم کارمم درست میکنه برام

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا تو یه تاپیک باهم صحبت کردیم

اها 

مرسی عزیزم تو خوبی ؟؟

خوشحالم دوباره میبینمت❤

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
فدات ،منم همینطور ، اوکی ای؟

بدنیستم فقط میگدرونم تا ببینم چی میشه 😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
نه برحسب اینا میخوای جواب بدی؟ ینی چون فامیل نیستیم و بچه نداریم برنمیگرده و اگه داشتیم برمیگشت!! ...

میدونی وقتی گفتی آشتی میکنیم حسم گفت اگه نسبت خونی با هم دارن میکنن 

فک کردم فامیلید یا بچه داری 

دوست نداری باور نکن من حسم یه ان میاد 

برا خودمم همینجوره 

مثلا بچم تو بیمارستان nicuبستری بود با اینکه حالش داشت بهتر میشد و دکتر امید داد بهم ولی یه روز ملاقات که رفتم یه ان حسبی درگوشم گفت اخرین باره میینیش هرچی میخوای درد و دل کن باهاش 

شب همون روز نصف شب یهو از خواب بیدار شدم یکی درگوشم گفت بچت داره میمیره نگاه به آسمون کردم و به خدا گفتم راضیم به رضای تو🥲

صب بهمون زنگ زدن دیشب بچم فوت کرده😓

انشالله عزیزم شوهرته هم خونته برمیکرده و میشه همخونت و باهم زندگیتونو عاشقانه شروع میکنین و پایان نداره تا ابد...

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست                            جای چشم ابرو نگیرد هرچه او بالاتر است 
منم مثل تو، ولی دیگ میخام فراموشش کنم  

من واسطه فرستادم حرف بزنه یه چیزایی گفته ولی نمیدومم منطورش برگسته یا نه خیلی خیلی ادیتم کرده ولی همچنان دوسش دارم میخوام صبر کنم ببینم چقد ار حرفاش درست در میاد

واسم دعا کن😔😔😭

من نمیدونم چ علطی کنم ، دیگ سپردم ب خدا 🥲،هرچند ک حس میکنم وارد رابطع شدع

درکت میکنم واقعا سخته منم توی همین شرایطم

من دختر اطرافش بود دروع چرا ولی به واسطه که فرستادم میگه گفته به خودم توی سال جدید قول دادم که سمت هیچکس نرم و اینا نمیدونم ایتطوری اونطوری گفته فلانی ادم خوبیه من خوب نیستم ادم بی خودیم نمیدونم عوصی ام موندم چیکار کنم دیگه درست علط خودمم نمیدونم اصلا نمیدونم برمیگرده یا نه خستم کرده😭😔😔😔

میدونی وقتی گفتی آشتی میکنیم حسم گفت اگه نسبت خونی با هم دارن میکنن  فک کردم فامیلید یا بچه دا ...

واقعا ناراحت شدم چقد لحظه سختیو گذروندی.

ببخشید منظورتو متوجه نشدم برام دعا کردی که گفتی انشا الله برمیگرده یا حستو گفتی؟

شوهرم باهام نسبت خونی نداره