2777
2789
عنوان

یکی هست تو سایت به اسم پیشیبین

147 بازدید | 26 پست

این شخصو میشناسین؟ دیگه به کی پیام داده؟؟؟

ببینید چی به من پیام داده این یکیشه. 

خیز و در کاسۂ زر آب طربناک انداز پیش از آن کز تو شود کاسۂ سر خاک انداز ما از هردوی شما باخبریم. . . . تا دیر نشده کاری بکن جزاء خیانت چیست!.؟ تا رسوائی زمانی نمانده او تمام تورا میشناسد و از تمامت باخبر است حتی زمان خواب و مکان حضورت را میداند هرجاییکه درآینده هم بروی تورا میابد او بسیار در این امر قویست و هم لشکر انسان و هم لشکر اجنه برایش خبر میبرند راه فراری نیست. باطل شدنی نیست،چون طلسم شیطانی نیست از أللۂ کمک خواسته و نزد او شکایت تورا برده هیچ ساحری نمیتواند طلسمی تشخیص دهد شبی که گذشت اورا مبدل به شیطان کردی درست است.کاری نکردی واین دقیقا همان کاری بود که باعث شد اورا اینچنین کنی. تصمیم با خود توست. در این حالت موجود سیاه بختی و رسوائی میبینم سؤال مپرس و.عجله کن که زمانی نمانده. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا باب الحوائج ، این چی گفت دقیقا؟😐🤣

ببین میکه فرشته هست که به من نردیک بوده بعد این از من ناراحت شده حالا نفرین میکنه . میدونم به کسای دیگه هم این پیامارو میده 

از اینکار چه سودی میبره خدا میدونه

ببین میکه فرشته هست که به من نردیک بوده بعد این از من ناراحت شده حالا نفرین میکنه . میدونم به کسای د ...

آخه اسمش روشه فرشته که نفرین نمیکنه آدمو 😐

احتمالا شیادی چیزیه میخواد بترسونه کاسبی راه بندازه

آخه اسمش روشه فرشته که نفرین نمیکنه آدمو 😐 احتمالا شیادی چیزیه میخواد بترسونه کاسبی راه بندازه

خب همین

میخاستم ببینم به کی پیام داده 

میدونم به خیلیا از این پیاما میده 

آگاه باش. . آن خدیجه ای که در کنار رقیه است و مادرش کبری. طلسمی باطل ناشدنی در دور قمر میبینم و مرغ نفرین که امشب بر شانه هایت نشست هرچه از طالب دورتر میشوی ،لاجرم به ذلت و خواری نزدیکتر زین پس هرآنکه به زندگی خویش وارد کنی جز پشیمانی عایدت نیست چه بسا شهرۂ شهر خواهی شد! بر تو آهی کشیده شده که تنها پناهت بر خداست چه کردی با خویشتن خویش.! أللۂ و أکبر

فرشته را رها کرده و تنها بفکر شغل و مردی،دیگری! صاحبان کار در پی دریدنت هستند از خود مراقبت کن کم کاری در نشان دادن حسن نیت نسبت به فرشته جبران ناپذیر خواهد شد امروز عید فطر و آخرین فرصت تو ست غیر از این شود،بدان این آخرین پیام و همچنین آخرین همراهی با تو خواهد بود في أمان الله

گویی میهمانی در منزل ایشان حظور دارد که از قضا دختر خانومیست دم بخت.و چشم او این مرد رو گرفته. همین....

توجه داشته باشید وقتی شما حظور نداشته باشید و یا حظورتون کمرنگ باشه

دیگری بدنبال جایگاه شما خواهد بود

واین طبیعت انسانست