2777
2789
عنوان

معرفی کتاب 💚

58 بازدید | 6 پست

خب، سلام! سلام!
بعد از چند وقت دوباره معرفیِ کتاب داریم و خودم خیلی براش هیجان داشتم.
من قرار بود به دو کتابِ جرئت داشته باش اثر فردریک فانژه و ۱۳۵ نکته درمورد اعتمادبه‌نفس اثر سوزان جفرز بپردازم.
در کمال تاسف اولی هنوز به دستم نرسیده و دومی رو خوندم ولی به نظرم جالب نبود.

کتاب امروز، احتمالاً اسمش رو شنیدید، 
" هنر شفاف اندیشیدن" اثر رولف دوبلی 

خوندنِ این کتاب، کمک می‌کنه تا از تصورات بیش از حد رویایی و فرا واقعی، دست برداریم.
و به یک تفکر منطقی برسیم.
این کتاب می‌تونه برای افرادی که قصد انجام یک عمل جدی رو دارند، مفید باشه.
مثلاً اگر می‌خواین توی بورس به طور جدی سرمایه‌گذاری کنید، اینو بخونید تا بدونید که همه چیز رو نمی‌دونید. ( یادی  کنیم از آقای جواد خیابانی😁😻)
 جدا از شوخی، ما خیلی وقت‌ها فکر می‌کنیم که تسلط کاملی نسبت به همه‌چیز داریم و همه‌چیز رو می‌دونیم. افرادی که میان و دنبال حس ششم می‌گردند، اونا دارند ریسک به درد نخوری درمورد زندگی‌شون می‌کنند. این کتاب دیدِ گسترده‌ای درمورد افکار منطقی و خطاهای روان‌شناختی به شخص من داد.
امیدوارم بخونید و لذت ببرید‌. 
ارادتمند، لیپار 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششمی ها بدشون میاد وقتی میگی دست از خرافات و جهل بردارید

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

ممنون منم باید بخونم این کتاب با توجه به توضیحات 🙏💚

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

یادآوری**

این کتاب درمورد حس ششم نیست.

اون جمله‌ای که درمورد حس ششم نوشتم، صرفاً نظر خودم بوده. که با خوندن این کتاب فهمیدم یک خطاست. و بنا کردنِ زندگی بر اساسِ خطا، کاریه که از  انسان عاقل سر نمی‌زنه.

اگر کسی به حس ششم معتقده و حقیقتِ اون رو باور داره، بهش احترام می‌گذارم.

اما این کتاب در مورد حس ششم نیست×××

این کتاب میگه از تصوراتِ خوش بینانه دست بردار. همیشه قرار نیست اونجوری که انتظار داری پیش بره.

دنباله‌روی دیگران نباش و فکر نکن اگر کل جمعیت دنیا دارند کاری رو انجام میدن، اون کار عقلانیه.

و...

یه نگاه به تاپیکاتون انداختم و به این باور رسیدم تو این سایت هم میشه وقت انسان به درستی بگذره ممنون از وجودتون 💚🙏

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون