2777
2789
عنوان

چی بخرم؟

62 بازدید | 7 پست

فردا تولد دوستانه و من هیچ وقت آرایش نمی‌کردم خیلی ساده بودم البته بلدم نبودم😂

اینبار میخوام تغییر کنم منو یه جور دیگه ببینن ولی نمیدونم چی بگیرم یا چطور استفاده کنم هه عالیه

برو آرایشگاه یه لباس شیک همبگیر

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سایه قهوه بزن زیر چشمت و بالای چشمت یه ریمل پرررر هم بزن یخورده هم کانسیلر بزن زیر چشمات اگه پوستت خوبه کرم پودر نزن

گوشه داخلی چشمت هم مداد سفید یا یخورده سایه سفید بزن ناز میشه ... رژ گونه صورتی ملایم و رژ هم بنظرم نود طور بزن

وای مامانم منو میکشه‌ میگه مگه عروسی که ببرمت😭

یه آرایش ساده بکنن بگو کمرنگ باشه و معمولی چون خودت بلد نیستی و وسیله هم نداری میگم برو بگو ساده باشه و لایت 

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
سایه قهوه بزن زیر چشمت و بالای چشمت یه ریمل پرررر هم بزن یخورده هم کانسیلر بزن زیر چشمات اگه پوستت خ ...

میگه بلد نیستم زیر چشو بالای چشمشو سایه بزنه ببین چی میشه اصلا زیر چشم بلد نباشی بزنی. شبیه کسی میشی که با مشت خورده تو چشمش😂😂😂