2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

.

.https://eitaa.com/joinchat/2726232454C39183d5909

.

لینک گروه ما در ایتا 👆👆👆عزیزان توی این گروه ما برای سلامتی و بخش گناهان خودمون و اعضا و حاجت تک تک اعضا چله برمیداریم میخونیم و یرای هم دیگه دعا میکنیم و صلوات میفرستم حتما عضو شید ان شاءلله گروه پر رونق شه و هممون حاجت روا شیم به حق صاحب زمان عزیزان من میگین با زبانی که دعا کنید که گناه نکردید قراره ما توی این گروه این کار رو بکنیم  پس عضو شید ان شاءلله هممون عاقبت بخیر شیم ( اگه نتوستید عضو شید بهم خبر بدید)

استار عزیز معذرت میخوام که توی تاپیک ادرس گروه رو گذاشتم عضوش براتون چند صلوات میفرستم امیداورم جبران کرده باشم 💚

منم قبلا صدا میداد مخصوصا باتکون دادنش انگار خستگیم درمیرفت تا اینکه الان آرترز گرفتم خیلی اذیتم نمیتونم سرمو پایین بگیرم سروگردنم درد میگیره باید بالش مخصوصم باشه جایی میرم داغون میشم کل شب بیدارم تروخدا برو دکتر و سعی کن تکونش ندی ب سمت چپو راست که تق تق کنه

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
منم قبلا صدا میداد مخصوصا باتکون دادنش انگار خستگیم درمیرفت تا اینکه الان آرترز گرفتم خیلی اذیتم نمی ...

من خودم به عمد تکونش نمیدم یا به اصطلاح قولنجشا نمیشکنم  همین طوری که گردنا واسه کارای روزانه حرکت میدم تق تق صدا میده یا شب موقع خواب که  جا با جا میشم  صدا میده بخدا کلافه شدم دکتر هم خیلی رفتم

نه خود به خود نیست،تو حرکت صدا میده

من وقتی حالت عادی تکونش میدم یا سرما پایین میبرم یا بالا میبرم یا نفس عمیق میکشم صدا میده شما چن وقته اینجور شدین ؟ باهاش کنار اومدین ؟ من ۳۱ سالمه خیلی میترسم 

من وقتی حالت عادی تکونش میدم یا سرما پایین میبرم یا بالا میبرم یا نفس عمیق میکشم صدا میده شما چن وقت ...

من ده سال از شما بزرگترم یه دوماهی هست اینجوری شدم زیاد با کامپیوتر و موبایل کار میکنم فکر کنم برای همونه از گردنبند طبی استفاده کنید موقع استفاده از گوشی