2777
2789
عنوان

اشتباه کردم اینطوری گفتم ؟

64 بازدید | 2 پست

قرار ارائه گروهی بدیم ۷ نفریم  

ولی فقط منو ینفر دیگه قبول کردیم که ارائه بدیم  ولی اون موقع ۴ نفر بودیم ینفرم قرار بود خلاصه نویسی کنه برای پاور ینفر پاور 

ولی حالا که شدیم ۷ نفر من به ینفرشون گفتم  که یا هرکس   برا خودش قسمت خودشو ارائه بده و خلاصه نویسی کنه اونی که پاور درست میکنه  یااینکه حداقل ۴ نفر ارائه بدن بقیه خلاصه وپاور    ولی برگشت بهم گفت نه  از اول قبول کردی باید شما دونفر ارائه بدین منم گفتم اون موقع ۴ نفربودیم 

خیلیم مبحث سنگینه منی  که بخوام  ارائه بدم باید کل فصل بخونم وخلاصه نویسی کنم دیگه خلاصه نویسی اون  به چه درد میخوره میگفت نه  خلاصه نویسی سخته 

من خیلی زورم گرفته من اون همه بخونم حفظ کنم بقیه نمرشو بگیرن (کل نمره به  ارائه ربط داره  ) 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

نه به نظرم حق داشتید. کلا تصور اینکه هفت نفر با هم گروهی ارائه بدن برام سخته. همون که هرکس قسمت خودشو ارائه بده و خلاصه نویسی کنه بهتره به نظرم. فوقش یه نفر پاور درست کنه، بقیه هرکدوم یه قسمت رو خلاصه نویسی کنند و ارائه کنن. آخر سر دو سه بار هم با هم تمرین کنید که همه چی هماهنگ باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان