2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 70 پست
فقط اینو بدون که دست خودته درمانت دست خودته دعا درمانی کن ذکر بگو نماز بخون از خدا آرامش طلب کن ا ...

نه خب گذشته رو که در حال حاضر تمام تلاشمو دارم میکنم که فراموش کنم ولی خب چهارسال از زندگیم حیف شد که دارم تلاش می‌کنم درستش کنم و گذاشتمو فراموش کنم 

نمازم قبلا میخوندم ولی دیگه که نخوندم حال‌ام عین قبل شد آخه تنبلیم میاد

بنظرت اینکه میگی ارثیه از چی کجا نشات میگیره؟!

رفتار پدر ومادربزرگت چطوریه!؟

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خب گذشته رو که در حال حاضر تمام تلاشمو دارم میکنم که فراموش کنم ولی خب چهارسال از زندگیم حیف شد ک ...

آفرین که سعی دراین داری فراموشش کنی

پس تو اونقدر قوی هستی که حال خودتو خوب خوب کنی

پیشنهادم اینه سمت خدا باش اثرات معجزه وارشو میبینی

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
بنظرت اینکه میگی ارثیه از چی کجا نشات میگیره؟! رفتار پدر ومادربزرگت چطوریه!؟

مادربزرگم که ندیدمش به رحمت خدا رفتن ولی پدرم خیلی عصبیه خیلی تو بچگیم با پدربزرگم همش دعوا میکردن و هنوز یه صحنه تو ذهنمه از بچگی که کلشو به زمن میزد محکم 

آفرین که سعی دراین داری فراموشش کنی پس تو اونقدر قوی هستی که حال خودتو خوب خوب کنی پیشنهادم اینه س ...

چیکار کنم حالش بیاد نماز بخونم انگاری که حس میکنم من با خدا خیلی وقته فاصله گرفتم یه جورایی چجوری بگم انگاری دلم براش خیلی تنگ شده

نه خب گذشته رو که در حال حاضر تمام تلاشمو دارم میکنم که فراموش کنم ولی خب چهارسال از زندگیم حیف شد ک ...

میگند ذکر هواپونوپو  تو بیماری روانی تاثیر داره 

توبه

بخشش

قدردانی 

عشق

توی نت هست بزنی میاد

میگند ذکر هواپونوپو  تو بیماری روانی تاثیر داره  توبه بخشش قدردانی  عشق توی نت ه ...

اخه خیلی چیزا و کسا رو نمیتونم ببخشم حاضرم حتی روز قیامت ببینمشون ولی نمیبخشمشون به هیچ عنوان

چیکار کنم حالش بیاد نماز بخونم انگاری که حس میکنم من با خدا خیلی وقته فاصله گرفتم یه جورایی چجوری بگ ...

عزیزم😥 ولی در خونه ی خدا همیشه به روی بنده هاش بازه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
مادربزرگم که ندیدمش به رحمت خدا رفتن ولی پدرم خیلی عصبیه خیلی تو بچگیم با پدربزرگم همش دعوا میکردن و ...

عزیزم بیشتر رفتارها و حتی شخصیت انسان تحت تاثیر محیطی که بزرگ شده شکل میگیره  در واقع پدر یا عموتون بخاطر اون محیط پر تنش بیمار شدن و همینطور شما  و شاید مشکل شماهم برمیگیره به محیط خونتون در واقع این خانواده های بیمار هستن که فرزندان بیمار تحویل جامعه میدن 

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃