2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم گذشته ی بدی داشتم از تعرض بگیر تا..😣 هم ارثی تو خانواده پدری عموم خودکشی کرد و از دنیا رفت

اگه ارثیه تحت نظر روانشناس  یا روانپزشک باشی دوز قزص بالا وپایین کنه چون خودکشی کار هرکسی نیست افراد خاصی میتونن اینکار انجام بدن

کاملا درکت میکنم منم چندسال درگیرش بودم بخصوص دوسال اخر به طور وحشتناک 

خیلی لحظات سختی رو گذروندم حتی الان که تو انبوهی از مشکلاتم(امضام ) بازم نمیخام به اون روزا برگردم وضعیت الانمو ترجیح میدم

نباید منتظر بمونی کسی کمکت کنه و به دادت برسه فقط خود خودتی که میتونی حالتو خوب کنی

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃
اگه ارثیه تحت نظر روانشناس  یا روانپزشک باشی دوز قزص بالا وپایین کنه چون خودکشی کار هرکسی نیست ...

دکتر گفت من دوقطبی ولی دکترای دیگه رد کردن این موضوع رو و گفتن افسردگیه و باید درمان شه

نمیدونم ولی فکر نمی‌کنم رو من هیچ چیزی جواب بده فقط شاید امید بتونه نجاتم بده همین اندک امیدی که ته ...

فقط اینو بدون که دست خودته

درمانت دست خودته

دعا درمانی کن ذکر بگو نماز بخون از خدا آرامش طلب کن

از یجایی شروع کن و یکبار واس همیشه تمام گذشتتو فراموش کن

چه اهمیتی داره که گذشتت چه شکلی بوده

بد یا خوب بهرحال ازش گذشتی وتموم شده رفته

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه ...

منم این دوران گذروندم ..اینقدر دارو به خورد من دادن ، جواب نداد ‌‌بستریم کردن . شوکم دادن . جواب نداد . چندین بار خدا منو ببخشه خود ..... 

از بیمارستان و شوک متنفر بودم و هربار به زور بردنم و ....من لج میکردم هی خود......

به خودم اومدم و تمومش کردم  

من توهم دیدم جن و ....داشتم نمیدونم توهم بود یا واقعی ..اذیت میشدم 

از یه جایی گفتم نه همش الکی و توهمه و تموم 

حیف چندین سال از  عمرمو هدر دادم 

و همیشه سرکوفت اون سالها رو میشنوم و الکی میگم هیچی یادم نمیاد 

😊❤️😊
خب چه قرصی؟ موقعی که قرص خوردی درد داشت و چه حالتی بهت دست داده بود؟

بعدم ارثیه چون عموهام دچارش بودن که فوت شدن به طرز وحشتناکی هر دوشون جون دادن که نمیشه باز کنم اینجا قابل گفتن نیست چون به طرز فجیعی جون دادن و پدرمم همینطور اونم عصبیه خیلی ولی خیلی مرد مهربونیه و خب دختر عمه بابامم اونم بیمارستان روانی بستریه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم…💔

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃
دکتر گفت من دوقطبی ولی دکترای دیگه رد کردن این موضوع رو و گفتن افسردگیه و باید درمان شه

دوقطبی نشانه هاش با افسردگی تقریبا شبیه هستن افسردگی هیچ حسی نداری غم وشادی ..کاملا بی انرژی وتوخالی وبیحس دوقطبی بعد دوره افسردگی ناگهان افزایش انرژی شروع بشه