yaya79 مدیر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1497 عنوان کادوی تولد برای آقا چی خوبه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست سلام خانوما.بهم ایده میدین؟در حد ۱تومنچی بخرم ک قشنگ باشه 1402/02/13 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5779 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دوس دارن بخدا😅😅😅😅 من همسرم عاشق ایناس، چند سال پیش یکی برا خودش خرید تو هفت سوراخ قایمش کرده ککسی دست بش نزنه🤣🤣🤣 در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
الینا۴۰۱ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2448 دوس دارن بخدا😅😅😅😅 من همسرم عاشق ایناس، چند سال پیش یکی برا خودش خرید تو هفت سوراخ قایمش کرده کک ... مگه اینا رو برای بچه ها نمیخرن بازی کنع🤣🤣🤣من اینجا چیزای عجیب زیاد دیدم ولی این خیلی جدید بود🤣🤣🤣🤣 نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5779 مگه اینا رو برای بچه ها نمیخرن بازی کنع🤣🤣🤣 من اینجا چیزای عجیب زیاد دیدم ولی این خیلی جدید بود🤣 ... نه بابا اینی که من میگم قابلیت نصب دوربین و اینا هم داره، تو خیلی از فیلما دیدم پلیسا برا جاسوسی استفاده میکنن ازشون مثل کواد کوپتر و پهپاد در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
الینا۴۰۱ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2448 نه بابا اینی که من میگم قابلیت نصب دوربین و اینا هم داره، تو خیلی از فیلما دیدم پلیسا برا جاسوسی است ... اون پهپادِ ولی مگه ۱تومن پهپاد میشه🙄 نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5779 اون پهپادِ ولی مگه ۱تومن پهپاد میشه🙄 پهپاد یه چیز دیگس😬 من هلی کوپترشو دارم قابلیت نصب دوربین هم داره، بچگانه هم نیست در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
الینا۴۰۱ عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2448 پهپاد یه چیز دیگس😬 من هلی کوپترشو دارم قابلیت نصب دوربین هم داره، بچگانه هم نیست 🤣🤣🤣🤣 خا خا نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️