2821
2789
عنوان

پریود💔💔💔😖

81 بازدید | 7 پست

بچه ها من موقع پریودی انقدر درد دارم که خارج از تحمل میشه از درد به گریه زاری میفتم...هر چی میخام مسکن نخورم نمیشه هیچیم اندازه مفنامیک اسید برام تاثیر گذار نیست وقتی مجبور میشم بخورم بعدش گلاااااب ب روتون خونریزیم خیلی کم میشه اون اوایل یک هفته طول میکشید بعد کم کم ۶ روز بعد ۵ روز الان سه روز فقط طول میکشه نمیدونم چیکار کنم دیگه تنبلی هم دارم میترسم یهو قطع بشه برا همیشه دیگه😑😑😑

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه من کم شده چند ماه  رفتم دکتر  کیست نزدیک ۱۰ سانت دارم  که دیگه گفت باید قرص ب ...

ای وای من....

مرتیکه مادر قهبه خاهر جن ده ننه قسطی پدر نامعلوم مادر شبهه دار درخواست نده اخه من چیکار با توی علاف بیکار دارم درخواست دادی ینی هم مادرت جین دست هم خاهرت

من چند سال پیش درد داشتم ولی الآن دیگه پریود میشم انگار ن انگار

خب چیکار کردی خوب شدین