2789

بپرس البته وکیل نیسم داوطلب وکالتم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق دارم ، امروز ثبت کردم تو سامانه 

پنج جلسه مشاوره گذاشتم برامون 

آخه این مشاوره ها چیه 

من که حق طلاق دارم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
حق طلاق دارم ، امروز ثبت کردم تو سامانه  پنج جلسه مشاوره گذاشتم برامون  آخه این مشاوره ه ...

ربطی ننداره همه اون جلسه های مرکز مشاوره رو باید برن حتی طلاق توافقی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ربطی ننداره همه اون جلسه های مرکز مشاوره رو باید برن حتی طلاق توافقی

خب منظورم اینه که ممکنه مشاور ، قبول نکنه که ما جدا بشیم ؟؟؟

یا این مورد ربطی ب مشاور نداره؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب منظورم اینه که ممکنه مشاور ، قبول نکنه که ما جدا بشیم ؟؟؟ یا این مورد ربطی ب مشاور نداره؟

نه این یه پروسه هس که تلاششونو برا سازش میکنن همه باید طی کنن

نه منظورم اینه کهتهش تصمیم با خودمه  درسته ؟

تهش اگه مشاور تشخیص بده سازش ممکن نیس ولی خب وقتی هیچ جوره راضی تشیکه به زور مجبور به سازش نمیکنن

سلام من بعد از یک سال و نیم عقد متوجه شدم همسرم چهار سال قبل به جرم مشارکت در نگهداری مواد روانگردان به حبس و شلاق و جزای نقدی محکوم شدن ولی حیس بخ حالت تعلیق در اومده و ایشون هیچوقت اینو به من نگفتن و من اگه موقع ازدواج اینو میدونستم هیچوقت باهاش ازدواج نمی‌کردم.
سوالم اینکه میتونستم با استناد به این موضوع تدلیس در نکاح رو بیان کنم و با استفاده ازش عقد رو فسخ کنم؟ چجوری باید ثابت کنم من واقعا نمی‌دونستم ؟

🙂🙂