پیج یا کانالی سراغ ندارین که لباس زنانه ارزون داشته باشه؟ قیمتا خیلی ناجوره یه بلوز شده ۲۵۰ تومن، من مجبورم مانتو بلند بپوشم چون گیر میدن بهم اگه بلوز و شلواری بگردم ، نمیدونم چیکار کنم 😒😒😒 توانم سالی ۱ دونه مانتو هست اگه از مغازه های شهرمون بخرم چون خیلی گرون میدن ، افسرده شدم با یه دونه مانتو، واقعا خدا لعنت شون کنه که دیگه توان خرید لباس رو نداریم
خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
عزیزم برنامه بوتیک یا پاساژ یا باسلام نصب کن مانتو بلند ارزون زیاده
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........