2777
2789
عنوان

لباس ارزون

771 بازدید | 29 پست

پیج یا کانالی سراغ ندارین که لباس زنانه ارزون داشته باشه؟ قیمتا خیلی ناجوره یه بلوز شده ۲۵۰ تومن، من مجبورم مانتو بلند بپوشم چون گیر میدن بهم اگه بلوز و شلواری بگردم ، نمیدونم چیکار کنم 😒😒😒 توانم سالی ۱ دونه مانتو هست اگه از مغازه های شهرمون بخرم چون خیلی گرون میدن ، افسرده شدم با یه دونه مانتو، واقعا خدا لعنت شون کنه که دیگه توان خرید لباس رو نداریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شفق شاپ 

بوتیک کیژولان 

سایت ارامیس 

سایتن همش 

پیج هم دلوین شاپ 

مانتوی زیر 200 هم دارن

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
کی گیر میده

بابای عقب افتاده ی الاغم ، نه پول میده که مانتو بلند تا رو زانو بخرم و نه سرکار برم با پول خودم اجازه میده که کوتاه بپوشم

کلا گیر کردم ، شوهر هم گیرم نمیاد ، موندم والا

عزیزم برنامه بوتیک یا پاساژ یا باسلام نصب کن مانتو بلند ارزون زیاده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بابای عقب افتاده ی الاغم ، نه پول میده که مانتو بلند تا رو زانو بخرم و نه سرکار برم با پول خودم اجاز ...

فک نکن ازدواج کنی ریدن برات شرایط همینه

خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

بابای عقب افتاده ی الاغم ، نه پول میده که مانتو بلند تا رو زانو بخرم و نه سرکار برم با پول خودم اجاز ...

اوه چه سخت هر طور شده یکی پیدا کن فرار کن برو

البته ی ادم خوب

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏
فک نکن ازدواج کنی ریدن برات شرایط همینه

عجب !! یعنی اونم نمیذاره من بلوز بپوشم بیرون!! 🤣🤣 حداقل شوهر رو میشه کتک زد عقده خالی کرد ، ولی پدر رو چی؟ فقط باید سکوت کرد