2777
2789

یع چند ساعتی تخت میگیری میخوابی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار همین‌دوز و خوردم بالا آوردم 

بالا بیاری بهتر 

من یه بار خوردم نمیتونستم از جام بلند شم صدای همه چی رو می‌شنیدم فقط چشام بسته بود 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
بالا بیاری بهتر  من یه بار خوردم نمیتونستم از جام بلند شم صدای همه چی رو می‌شنیدم فقط چشام بست ...

اون دفعه چن ثانیه بیشتر طول نکشید بالا آوردم الان پنج دقیقس خوردم 

اون دفعه چن ثانیه بیشتر طول نکشید بالا آوردم الان پنج دقیقس خوردم 

چیزی نمیشه فقط دست و پات بی حس میشن بی حال میشی 

خو چرا خوردی 

میخوام بالا بیارم یکی دیگه بخورم بالا میارم یهو تشنج نکنم

چرا میخوای یکی دیگه بخوری 

برو بالا بیار یه چیزی هم بخور 

نه فقط گیج و منگ میشی شاید هم بخابی من دوسال میخوردم الپروزولام 1

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
تهوع گرفتم سرم زدم 

عه. چ بد

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔