2789

من یکی ک خاک بر سرترین و بی سیاست ترین زن عالمم😎

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنی که دغدغه اش مادرشوهر خواهر شوهر نباشه و خودش رو پیر اینا نکنه زندگی کنه بیخیال اطرافیان

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ولی بنظرم

آویزون نباشه 

محبت رو گدایی نکنه 

گیر نده همش

غر نزنه یه سره

برای خودش ارزش قائل باشه 

ب خودش برسه

اینایی ک گفتم رو یکی ش رو هم رعایت نکردم هیچوقت 

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
چجوری وقتی همش ناراحتت میکنن 

وقتی از کسی ناراحت میشی که جز آدم های مهم زندگیت باشه 

نباید خانواده همسرت جز آدمهای مهم زندگیت باشند 

من از وقتی اون ها رو از حلقه افراد مهم زندگیم خارج کردم دیگه ناراحت نمیشم دیگه برام مهم نیست چی میگن یا چیکار می کنن

وقتی از کسی ناراحت میشی که جز آدم های مهم زندگیت باشه  نباید خانواده همسرت جز آدمهای مهم زندگی ...

من تازه قراره عقد کنم و خانوادشو درست نمیشناسم ولی اینو میدونم خیلی دنبال شهرت بازیو فلانن خصوصا مادرشوهرم نمیدونم رفتارم باید چجوری باشه بشدت میترسم از مادرشوهرشم 

من تازه قراره عقد کنم و خانوادشو درست نمیشناسم ولی اینو میدونم خیلی دنبال شهرت بازیو فلانن خصوصا ماد ...

درصورتیکه ما کلا از لحاظ خانوادگی بالاتریم فقط اونا یکم‌ پولدارترن اونم ن زیاد

من تازه قراره عقد کنم و خانوادشو درست نمیشناسم ولی اینو میدونم خیلی دنبال شهرت بازیو فلانن خصوصا ماد ...

همین که میگی می ترسم از مادرشوهرش یعنی برات مهمه 

البته تازه اول راهی منم زمانی که تازه ازدواج کردم مثل شما بودم خیلی برام مهم بودن حرفشون فکرشون برام مهم بود همش دنبال این بودم که یه کاری کنم دوسم داشته باشند ناراحت نشن 

الان بعد از ۱۱ سال از زندگی مشترک و مشورت با مشاور به این نتیجه رسیدم که نباید برام مهم باشن 

وقتی دیگه برات مهم نباشن نه ازشون می ترسی نه بهشون فکر می کنی 

همین که میگی می ترسم از مادرشوهرش یعنی برات مهمه  البته تازه اول راهی منم زمانی که تازه ازدواج ...

مرسی از راهنماییت من باید چیکار کنم چجوری رفتار کنم؟ اون میخواد هرچی اون میگه بشه 

مرسی از راهنماییت من باید چیکار کنم چجوری رفتار کنم؟ اون میخواد هرچی اون میگه بشه 

منظورت از اون همسرته 

پس همسرت وابسته هست زندگی با آدم وابسته پیری زودرس میاره چون تجربه کردم میگم حتما هر دوتون برید پیش مشاور و حتما بی رودربایستی و ترس این مشکل رو مطرح کن 

در مورد رفتار با مادرشوهرت : 

مادرشوهر مثل مادر نیست لازم نیست فکر کنی جای مادرته 

مناسبت ها مثل روز مادر یا تولد زنگ بزن تبریک بگو حالش بد میشه یا مریضه زنگ بزن احوالش رو بپرس اما دیگه لازم نیست غیر از این هر روز تلفن بدست باشی 

رفتی خونشون لازم نیست همه کاراش رو انجام بدی و یه کاری رو ثابت انجام نده مثلاً همیشه ظرف نشور چون میشه وظیفه بعضی وقتا تو سفره جمع کردن کمک کن بعضی وقتا تو پذیرایی بعضی وقتا تو ظرف شستن و کمک کردند در همین حد باشه نه این که بخوای جارو کنی یا براش خونه تکونی کنی 

وقتی نظری میده و شما هم نظرش نیستی و احساس می کنی داره دخالت می کنه فقط کافیه بگی با همسرم در موردش فکر می کنیم و دیگه ادامه نده نخواه که نظرش رو عوض کنی یا نظر خودت رو غالب کنی 

یا اگر همسرت جلوی خانواده همسرت حرفی می زنند که مربوط به زندگی دو نفره خودتونه آروم و محکم بگو عزیزم بعداً در موردش صحبت می کنیم