2821
2789
عنوان

در مورد طلا ...

245 بازدید | 20 پست

۱۱گرم طلا دارم موقع طلا ۲و خورده ای بود گرفتم بنظرتون الان بفروشم خوبه یا نگه دارم هنوز تا چقد دیگه بالا میره میترسم بیاد روی ۲ونیم ثابت شه تا اخر سال میخوام بفروشمشون یه مقدارم روش بزارم یه زمینی چیزی بخرم .اونایی که تو دیوار خرید و فروش میکنین طلا هاتونو به منم یاد بدین از پولم یه استفاده ای ببرم خرجا اصلا جور در نمیاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با پول ۱۱گرم طلا که زمین نمیشه

میخوام روشم پول بزارم خب بازم اگه طلا ۲۸۰۰ باشه بفروشم تا ۲۵۰۰ باشه بفروشم یکی دوتومن اون وسط فرقشونه برای من که پولمو گذاشته بودم بانک کلا ۴۰۰ تومن ماهی سود میداد قنیمته دیگه 

اسی تو دیوار خرید وفروش طلا نکن

چندبار تو همین سایت تاپیک خوندم سرشون کلاه رفته

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخر سال نیاز داری الان میخوای بفروشیییی؟ طلا رو هر وقت نیاز داشتید همون لحظه بفروشید یعنی انتظار دار ...

نه نمیخوام اخر سال بفروشم چون طلا هر سال از برج ۳ یه بعد تا اخر سال تقریبا قیمتش ثابت میشه واسه همین گفتم احتمالش زیاده بره روی ۲۵۰۰ ثابت شه تا اخرای سال واسه همین پرسیدم الان که ۲۷۰۰ بفروشم یا بنظرتون تا ۳ میره بالا .طلامو هر وقت بفروشم عرض یکی دوهفته زمین میخرم