فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان گارد گوشی 107 بازدید | 11 پست اگه مدل خفن یا پیج خفنی سراع دارید ممنون میشم باهام ب اشتراک بذاری مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/02/13 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 @پسرم_همه_دنیام_ سلام عزیزم شما حست خیلی قویه میشه درمورد منم بگی 😭😭هر چی ب ذهنت میرسه 💔💔🌹 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
پسرم_همه_دنیام_ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 2359 @پسرم_همه_دنیام_ سلام عزیزم شما حست خیلی قویه میشه درمورد منم بگی 😭😭هر چی ب ذهنت میرسه ... چی میخای بدونی اگ ناراحت نشی فردایادم ب انداز حتمن میگم الان کاردارم
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 چی میخای بدونی اگ ناراحت نشی فردایادم ب انداز حتمن میگم الان کاردارم چشم عزیزم ممنون. حتما یاداوری میکنم👌🌹 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 چی میخای بدونی اگ ناراحت نشی فردایادم ب انداز حتمن میگم الان کاردارم عزیزم خواستم یاداوری کنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 سوالت چی بود گفتم لطفا حست رو نسبت بهم بگو.. در مورد ازدواجم کی و چجوری ازدواج میکنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 باکسی کات کردی ؟ چشم انتظاری عاشقی بله مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)