2777
2789
عنوان

کف اشپزخونه

60 بازدید | 2 پست

ی فرش ۴متری وسط انداختم ولی خیلی اذیتم مثلا ظرف میشورم میبینم کف کلا پرلکه ابه،حالا خودم رعایت میکنم وای اهل منزل نه،بعد باید واسه تمیز کردنش باید روزی چندبار جاروبرقی روشن‌‌کنم چون دخترم میریزه همش،خلاصه کف لخت راحت نیستم حتی پذیرایی هم دیدم نمیتونم تحمل کنم رفتم کلشو فرش خریدم،حالا اشپژخونم فرش ۶متری میخوره ولی بخاطر یخچالم ک خیلی جلو اومده نمیشه ،ب نظر شما پالاز ساده بگیرم خوبه یا فرش مودما ک سایزای مختلف داره؟؟ 

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

اگه مودما بگیرم یکم بغلش خالی میمونه ولی اگه پالاز باشه قسمت یخچالو میبرم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

موکت کف پا رو خراب میکنه اگه دمپایی نپوشی..

ولی بهتره بنظرم کیپ به کیپ فرش میشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان