2777
2789
عنوان

خواب های عجیب و ترسناک

191 بازدید | 8 پست

بچه ها من شبایی ک خابم بعد ناخوداگاه اومدم رو کمر خابیدم..خواب ترسناک میبینم و یکی انگار واقعی گلومو گرفته و نمیتونم نفس بکشم اینقدر سعی میکنم تا از دستش نجات پیدا میکنم و میتونم نفس بکشم و تا یه ساعت بعد میترسم بخابم.قبلی هم ک اینجورشم دارم خاب میبینم ک ی روحی چیزی دیدم همین ک میخام صلوات یا یه ایه بخونم تو خاب یکی اینجور گلومو میگیره..شما چی؟راه حلی دارین یا خودتون اینجور هستین

چون صاف میخوابی راه تنفسیت تنگ میشه برا اونه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای آره 

انگار چند تا چیز وحشتناک سراغم اومده بودن و میخواستن منو با خودشون ببرن که من التماس خدارو کردم 

حتی بازم میبینم 

فک کنم چون تازگیا شب میرم حموم اینطوری شدم نمیدونم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

تا چهل و پنج رور آیت الکرسی و چهارقل بخون و سوره بقره گوش بده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
وای آره  انگار چند تا چیز وحشتناک سراغم اومده بودن و میخواستن منو با خودشون ببرن که من التماس ...

وقتی خواب هستی اینارو میبینی یا بین خواب و بیداری؟ اخه من بین خوابو بیداریع ینی بیدار شدم ولی هنوز درگیر اونم سعی دارم تا بلندشم بشینم😢