2777
2789
عنوان

بیوپسی سینه

3345 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من سینه هام درد داشت رفتم مامو و سونو  .سونو گفت توده مشکوک .بردم جواب سونو رو پیش دکتر جراح.دکتر رسول فاتحی فرد اصفهان.خودش 

سونو کرد داخل مطب گفت نه توده سرطانی نیست .. کیسته .ولی بهتره نمونه برداری بشه که در اینده بدونیم سرطانی نشه .الان برام بپوپسی نوشته .هم از خود بیوپسی میترسم  هم از منتظر بودن جوابش .پارسال  یه کیست داشتم با روش fna  تخلیه کردند برام خیلی درد داشتم .تازه اون سوزنش باریکتر بود.الان بیوپسی cnb میگن سوزنش ضخیمتره

عزیزم بیوپسی نکنی فکرت درگیر میمونه همیشه بهتره انجام بدی دکترت هم برات نوشته انجام بده 

ممنون از دلگرمیت عزیزم  🌹🙏

اخه رفتم دکتر گیاهی اونم قطره سرخدارو و  قطره کندر داده 

و یه روعن که بزنم رو سینه م 

گفتم خوبس صبر کنم اونا تموم بشه بعد برم

نمیدونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم بیوبسی رفتی

سلام عزیزم بله رفتم نتیجه خوب بود سرطانی نبود هایپر پیلازی بود یه مدت بعد چون درد و سوزش داشتم دوباره رفتم دکتر ام ار ای نوشت و نتیجه ام ار ای دکتر گفت  بهتره  rf کنی یعنی با سوزن لیزر سوزندن .بعد از شش ماه هم گفت بیا دوباره ام ار ای .که ببینیم نتیجه عمل چی شده . دوباره رفتم ام ار ای و باید هفته دیگه ببرم پیش دکتر نشون بدم

سلام عزیزم بله رفتم نتیجه خوب بود سرطانی نبود هایپر پیلازی بود یه مدت بعد چون درد و سوزش داشتم دوبار ...

خدا را شکر عزیرم که جوابش خوب بود ایشالله همیشه سلامت وتندرست باشی

منم امروز میرم بیوپسی خیلی میترسم دکتر تو گعاینه گفت خوش خیمه ولی من باز میترسم برام دعا کنید

عزیزم حتما خوش خیمه مطمئن باش ایشالله همیشه سلامت باشی توی سونو چی نوشته بود که فرستادن نمونه از من نوشته توده کوچک 

عزیزم حتما خوش خیمه مطمئن باش ایشالله همیشه سلامت باشی توی سونو چی نوشته بود که فرستادن نمونه از من ...

سلام عزیزم  یه توده بیضی شکل birads4a نوشته بود جواب بیوپسی دیروز اومد شکر خدا خوش خیم بود فیبرو آدنوم به نظرتون باید جراحی بشه ؟ 

زندگی زیباست
سلام عزیزم یه توده بیضی شکل birads4a نوشته بود جواب بیوپسی دیروز اومد شکر خدا خوش خیم بود فیبرو آدن ...

خدا را شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم به چند تا متخصص نشون بده خدا را شکر بدخیم نیست اگه نظرشون عمل بود درش بیار خیالت راحت بشه بعدا دردسر درست نکنه اگه هم گفتن نه که دیگه خیالت راحت هر ۶ ماه سونو برو یا هرچی خودشون گفتن عزیزم درد هم داشتی یا خودت با دستت توده را حس میکردی

خدا را شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم به چند تا متخصص نشون بده خدا را شکر بدخیم نیست اگه نظرشون عمل بود د ...

قربونت برم این هفته میدم جراح پستان ببینم چی میگه نه اصلا درد نداشت فقط بازوم و کتفم درد خفیف داشت اولش گفتم شاید قلبم باشه بعدش یهو به ذهنگ خطور کرد سیکه مو معاینه کنم که بلافاصله حس ش کردم 

زندگی زیباست
قربونت برم این هفته میدم جراح پستان ببینم چی میگه نه اصلا درد نداشت فقط بازوم و کتفم درد خفیف داشت ا ...

عزیزم منم کیست خیلی داره سینه هام گفت خوبند ولی توی سونو جدیدم یه توده کوچک نشون داده ۵ میله گفت اونم خوبه ۶ ماه یکبار سونو ومامو بده ولز هرچی دست میزارم حسش نمیکنم میگم شاید چون سینه هام بزرگه اینجوریه سینه های شما کوچیکه