2777
2789
عنوان

قدرت خدا 💙❤️

130 بازدید | 2 پست

قدرت خدا از هر قدرتی بالاتر ست..... 💙💙💙💓💓💓

پس نه از جنی بترسین نه از قدرت های مافوق 

چون هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیس💙💙💙

یک عده میگن خدا نصف قدرتش داد به شیطون پس شیطون و دارو دستش خیلی قوین 

خداوکیلی کجای قرآن اینو گفته؟؟؟؟؟؟!!!! 😑

پس فقط کافیه توکل کنید به خدا و همراه توکل تلاشم کنین ،نه این که مثلا بشینید سر میز و به خدا بگین من این سر میز میشینم اون نون خودش پرواز کنه بیاد سمت من، خب باید دستتم دراز کنی نون رو برداری دیگه........ 

یه عدم میگن این کارا نکنین جن میره تو بدن تون، خب، به درک بره، می خواد چیکار کنه؟ شما باهاش ارتباط نگیرین و به صداها و توهمات توجه نکنین و نترسین هیچ کار نمی تونه بکنه، فقط پناه ببرین به خود خدا 

بعدش مگه شما تو نجاست زندگی می کنین یا نجاست خوارید که جن بخواد وارد بدن تون بشه؟؟؟؟!!! 

طلسم هم با توکل به خدا و توسل به ائمه و یک سری نمازها و سوره ها حل میشه، البته اگر خود خدا بخواد 

و مطمئن مطئنم باشین طلسم زننده ها دوبرابر فرد طلسم شونده آسیب می بینن، چون اونا راه ارتباط شون با اون موجودات بازه 

و خواهشا اگر می خواین نظر بدین افکار خرافی قاطی این بحث‌ها نکنین، چون مردم کم بدبختی ندارن همبن مونده گرفتار توهماتم بشن💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
👌👌

💙💙💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.