2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدید تولد پسرم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست

لپ لپ برای بچه ها جذابیت داره ولی من کلا با لپ لپ مخالفم خیلی بچه ها رو شانس محور بار میاره حالا اونجا هم میخوان مال همدیگه رو ببینن برچسب بدشانسی خیلی تمیز میشینه روشون به نظرم هدیه های یک شکل بگیری هم ایده کاملا خوبیه و چقدر با شعوری که به دل بچه های مهمون ها هم فکر می‌کنی من تولد میرم خودم برای پسر خودم هدیه میخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهرانی برو بازار لوازم التحریر توی بازار بزرگ خیلی چیزهای متنوعی می بینی و می تونی بخری اونم با قیمت خیلی کمتر از مغازه ... بچه ها عاشق خوراکی و تنقلات هستند میز را حسابی براشون پر کن .... خوش بگذره به همه تون پسرت را ببوس و تولدش را تبریک بگو 😘

راسیتش من تا حالا نخریدم 😂😂ولی خب چند جا قیمت بگیر شما میخای 13تا بگیری احتمالا بهت تخفیفم میدن

خخخ اینقدر خودمو میزنم ب مظلومی دله فروشنده برام بسوزه🤣🤣 نه جدی باید برم بیرون چنجا ببینم اسبابازی قیمت مناسب چی گیرم میاد

لپ لپ برای بچه ها جذابیت داره ولی من کلا با لپ لپ مخالفم خیلی بچه ها رو شانس محور بار میاره حالا اون ...

اره خودم بچه دارم میفهمم بچن دییگه دلشون میخواد مرسی از نظر عالیت😘⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خخخ اینقدر خودمو میزنم ب مظلومی دله فروشنده برام بسوزه🤣🤣 نه جدی باید برم بیرون چنجا ببینم اسبابازی ...

حالا اینکه میگم توپ منظورم ب توپ والیبال و فوتبال نبود یسری ژله ای هستن سبک و پر بادن اگه تو خونه هم بخان بازی کنن مشکلی پیش نمیاد احتمالا اینا ارزونن

حالا اینکه میگم توپ منظورم ب توپ والیبال و فوتبال نبود یسری ژله ای هستن سبک و پر بادن اگه تو خونه هم ...

اره میدونم منظورتون کدوماست اره ب نظرم خوبه قیمتون فک نکنم گرون باشه