2777
2789
عنوان

خیانت

279 بازدید | 23 پست

من خیلی تاپیک زدم درمورد خیانت ، نزدیک یک سال میگذره و همچنان با همن ، خیلی تلاش کردم درست بشه ، نشد ، بچه دارم شرایط طلاق ندارم ،بی حس شدم ، و دل سرد خیلی رک بهش گفتم ازت متنفرم و بیزار ، شب پیش من میخوابید ولی حس بدی میگرفتم ، گفتم دیگه پیش من نخواب ، دست خودمم نیست ، وقتی بهم میگه دوست دارم از خودم بیزار میشم ، صاف تو چشات نگاه میکنه و دروغ میگه ...الان دیگه اونم داره فاصله میگیره ، خسته شده، خدا کنه همینجور خسته بشه کلا بره پیش همون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم خیلی خیلی سخته ها،ولی تو به فکر خودت باش ،یه کلاسی برو ،کاری چیزی

خودتو سرم گرم کن

لطفا به خاطر ندونم کاری های اون تو خودت رو از پا ننداز

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

چند سال متاهلی . چند تا بچه داری... خیلی از مراجعین من بدتر از این داشتن. ولی الان سر زندگیشون رفتن

۱۳ سال ، سه تا بچه ، منم سر زندگیمم ولی دیگه احساسم بر نمیگرده ، دیگه دوسش ندارم ، هیچ میلی بهش ندارم، شاید پشیمون شده بود یا قبول می کرد اشتباه کرده میتونستم به خودم کمک کنم ، ولی متاسفانه پشیمون نیست که هیچ با خونوادمم مشکل داره و دلیل کارشو از اونا میدونه ،تا که میگم چرا میگه روزی پدرت ،مادرت ، شوهر خواهرت اینجور گفتن رو یادت بیار ، من بیشتر حرص میخورم خودشو توجیه میکنه

۱۳ سال ، سه تا بچه ، منم سر زندگیمم ولی دیگه احساسم بر نمیگرده ، دیگه دوسش ندارم ، هیچ میلی بهش ندار ...

برای شما پیام فرستادم... الان دارن میرم باشگاه بعد باشگاه انشالله با شما گفتگو میکنم حل میشه🌻

میدونم خیلی خیلی سخته ها،ولی تو به فکر خودت باش ،یه کلاسی برو ،کاری چیزی خودتو سرم گرم کن لطفا به ...

کاش میرفت ، اگه میرفت من حالم بهتر میشد ، میدونستم دیگه رفته ، اینجور همش داره رنگت میکنه ، دست منم بسته هست برا داشتن شغل

حق داری سرد شی والا 😔 اما حتما مشاور برو

خیلی صحبت کردم با مشاور ، رایگان و ... ولی دل من دل نمیشه ، اگه تموم دنیا هم به پام بریزه انگار نه انگار ..خدا لعنت کنه هر چی مرد خیانت کاره که هر چی احساس هست رو از آدم میگیرن

کاش میرفت ، اگه میرفت من حالم بهتر میشد ، میدونستم دیگه رفته ، اینجور همش داره رنگت میکنه ، دست منم ...

حالا فعلا شرایطت همینه عزیزم،کنار بیا 

با اعصابت بازی نکن،بعدا میفهمی چی میگم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight