cheshmmeshki مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 عنوان تاریخی 52 بازدید | 5 پست بچه ها یه سوال؟!اگه ماشین زمان داشتید، به کِی و کجا سفر می کردید؟🦋من خودم چون به شخصه عاشق تاریخم سفر میکردم به دوره هخامنشیان یا ایران قبل اسلام یعنی دوره ساسانیان به قبلش🦋 1402/02/13 | 03:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرانچی_تند_دوغ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1160 وای اره منم همین کارو میکردممم. قبلا در این باره هم یه رمان نوشته بودم پسره از دوران هخامنش میاد دوره ی ما.😁😁😁من ماشین زمان میخاممممم خرمالو خشکه هانیانگم
cheshmmeshki مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 وای اره منم همین کارو میکردممم. قبلا در این باره هم یه رمان نوشته بودم پسره از دوران هخامنش میاد دور ... چه جذاب رمانتو به اشتراک بزار من دوس دارم بخونم🍭🦋
کرانچی_تند_دوغ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1160 چه جذاب رمانتو به اشتراک بزار من دوس دارم بخونم🍭🦋 منم خیلی دوست داشتم میزاشتمش ولی چون دست نویس بود گمش کردم پی دی افش نکرده بودم😢 خرمالو خشکه هانیانگم
cheshmmeshki مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 237 منم خیلی دوست داشتم میزاشتمش ولی چون دست نویس بود گمش کردم پی دی افش نکرده بودم😢 اووووپس چه حیف دخترمن حالا چیزی مینویسم تو دفتر تو گوشی تو لب تاپچجور حواست نبود کتو چندجا کپی کنی بیبی🦋
کرانچی_تند_دوغ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 1160 اووووپس چه حیف دختر من حالا چیزی مینویسم تو دفتر تو گوشی تو لب تاپ چجور حواست نبود کتو چندجا کپی ک ... اون زمانا گوشی نداشتم .توی دفتر مینوشتم میدادم دوستام سرکلاس بخونن. واقعا حیف. اینقدر معلم میگفت به چی میخندین بگین ماهم بخندیم که نگو😂.واقعا حیف شد خرمالو خشکه هانیانگم