2777
2789
عنوان

سوزش معده

357 بازدید | 21 پست

نمیدونم سوزش معده هست یا نه.. بعد غذا هرزگاهی بالای قفسه سینم میسوزه وحالت اینکه (ببخشید)ترش میکنم رو دارم.. هرچیز سردی هم که میخورم فایده نداره میسوزه و گرمه انگار

چرااینجوری میشم؟ تند هم غذا نخوردم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریفلاکس داری اگه قرص پنتو پرازول داری یدونه بخور زیر سرتم بالشت بزار بلند باشه که اسید معده ات نیاد بالا اگه زیاد اینجوری میشین حتما پیش متخصص گوارش برین دارو مصرف کنی یه مدت خوب میشین

ریفلاکس داری اگه قرص پنتو پرازول داری یدونه بخور زیر سرتم بالشت بزار بلند باشه که اسید معده ات نیاد ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی.. چندروز پیش سر جلسه امتحان بودم خیلیی میسوخت معدم حالم خیلی بد بود..الانم اینحوری شدم ولی کمتر

بالشم خیلییی کوتاهه.. پس بلند بذارم..🤍

منم اینجوری ام. 

هم ریفلاکس معده دارم هم زخم معده هم عفونت هلیکوباکترپیلوری. 

چندین ساله هی دکتر میرم و کلی قرص. 

یه روز نشد من بیدار شم معده درد نداشته باشم. 

سرخ کردنی میخورم. درد میگیره. فست فود ممنوع.ترشی و لواشک و تنقلات و شیرینی ممنوع. 

فقط باید سبزیجات بخورم آخه. مگ میشه. انقد هوس غذاهای متنوع میکنم. 

اصلا استرس عامل مشکلات معده است .شما منظورت از خوردن چیزهای سرد چی بود دقیقا میشه بگین لطفا .اخه من معده ام به چیزهای که طبعش سرد باشه حساسه مثلا خیار هندونه سبزی خام اینارو میخورم معده ام میسوزه تا گلوم سوزش و حس میکنم .

وای آخریش ک گفتین فکنم عوارض داروهاش هم به کنار هست...چرا دلیلش چی بود زخم معده گرفتین از کجا فهمیدین؟

فقط باغذاهای چرب یعنی؟ من فرقی نمیکنه مثلا برنج وماهی خوردم اینجوری شدم.. نه اینکه همیشه بسم اینجوری ولی جدیدا دوسه روز یبار...بعضی وقتا شدیده بعضی وقتا هم نه...

اخه سنی ندارم ک این چی بوور😑 بالش هم اصلا نمیتونم زیر سرم بلند بذارم..

دقیقا وای چقدر سخته براتون.. کاش لاقل این دارو هادجلوگیری کنه..

برطرف کردم. یدوره خوب شد. دوباره برگشت. 🤐 الانم از درد معده خوابم نمی‌بره. دیگ کلافم کل راه هارو ا ...

مامان منم داره باکتریو و ورم معده دارو میخوره ماه بعد باید ببرمش دکتر ببینم برطرف شده یانه ..دکتر بهش گفت اکثر ایرانیا این مشکلو دارن بخاطر اب و سبزیجات الودس.. الان که دردداری اگه عسل داری بخور کلا ناشتا عسل بخور عالیه برازخم معده باعث ترمیم زخم میشه 

اصلا استرس عامل مشکلات معده است .شما منظورت از خوردن چیزهای سرد چی بود دقیقا میشه بگین لطفا .اخه من ...

مثلا من برنج وماهی سرد خوردم بعدش معدم شروع کرد به سوختن‌.. باخودم حس میکردم یچیز سرد مثل ماست مثلا.. بخورم تاکمتر بسوزه ولی خب تاثیری نداره...

اینم بگم اشتهام کم شده بعد ماه رمضون.. نمیدکنم والا