پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بعد از مدت ها خواننده خاموش بودن بالاخره اومدم تو جمعتون😃😘☺😍 یک عدد وطن پرستِ مذهبی هستم😎👋 عاشق تاریخ ایران باستان🥳 و دلداده ی اهل بیت(ع)😌🙂 رفیق ملی گرایی با مذهبی بودنم در تضاد نیست. هر جور هستی من دوستت دارم😍
معدنچی ها بعد از خوندن این تاپیک خشتک دران سر به کوه و بیابان نهادند 😑😂
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍀🫂 پشت لبخند ادمای مهربون میشه خدا را دید 🫀🤍 انقدر ما احساساتیا را اذیت نکنید ماها اگر از 🧠 استفاده می کردیم دیگه انقدر عاشقتون نبودیم ❤️🩹 من به چیدمان خدا ایمان دارم 💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱