مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 عنوان هرشب | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 47 پست هرشب اشک همدم منه. هر شب تنهایی کنارمه. هرشب دخترمو با بغض بغل میکنم و پسرم رو با گریه تو وجودم می پرورونم خدایا این حق یه مادر نیست 1402/02/13 | 02:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماندانا_مامان_آوا عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 242 برا اون طفل معصوما خوب نیست .هم دخترت هم پسرت که تو شکمته..منم بعضی وقتا که قهریم خیلی حرص میخورم اما شوهرم میگیره میخوابه.خب من چرا خودمو نابود کنم وقتی اون انقدر بیخیاله؟ با افتخار لَک هستم...🥰
madaremelina عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 14435 همش نباید یه نفر تلاش کنه ک. باید!؟؟؟؟ اگه هردو هم مغرور باشن که نمیشه،تو تلاشت بکن،اگه هنیشه اینجور بود دوتا بجه نمیوردی،محبت کن،میاد سمتت
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 الهی عزیزم شاید فکرمیکنه اینجوری حالتون بهتره که کنارتون نمیاد خوب بهش بگو خوابم نیمره عادت دارم کن ... من کمر دردم باید حتما رو تخت بخوابم اون میگه من روی تخت اذیتم
تیتراول عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 805 خودش میگه فشار کار و مالی اگه فشار داره چرا دیگه بچه میخواد!!!!!
perspolisiiii عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 740 من کمر دردم باید حتما رو تخت بخوابم اون میگه من روی تخت اذیتم خوب شما روی تخت بخواب ایشون پایین تخت نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭 ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘 نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭 من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 بخدا ادم میمونه چی بگه دردش چیه فقط نمیخاد مزاحمش بشی مگه این طفل معصوما بچهاش منیستن ... برای دخترم گاهی وقت میذاره ینی تقریبا هر روز ی کم بازی میکنه ولی من نه
madaremelina عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 14435 من کمر دردم باید حتما رو تخت بخوابم اون میگه من روی تخت اذیتم همین؟خب همسر منم همینه،من از بچگی عادت به تخت بودم ولی اون میگه احساس گرما میکنموخفه میسم،خستگیم درنمیاد،زمستونا میخوابه ولی تابستون پایین تخت من دستم میگیره
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 برا اون طفل معصوما خوب نیست .هم دخترت هم پسرت که تو شکمته..منم بعضی وقتا که قهریم خیلی حرص میخورم ام ... بخدا ازبس گریه کردم خسته شدم
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 اگه هردو هم مغرور باشن که نمیشه،تو تلاشت بکن،اگه هنیشه اینجور بود دوتا بجه نمیوردی،محبت کن،میاد سمتت نب من الان تو موقعیتی ام دوس دارم اون محبت کنه اون بیاد سمتم
arosakkkkmalosak عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 722 من کمر دردم باید حتما رو تخت بخوابم اون میگه من روی تخت اذیتم خوب اگه شرایطش ودارین تشک تختو طبی بخرین مناسب برای جفتتون نمیشه که جداخوابید زندگی یه پیراهن نیست خوشمون نیادبندازیم دور
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 اگه فشار داره چرا دیگه بچه میخواد!!!!! چند ماهیه خیلی اوضاع بد شده
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 خوب شما روی تخت بخواب ایشون پایین تخت خب همینکارو میکنه
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 خوب شما روی تخت بخواب ایشون پایین تخت این غصه خوردن نداره9
ماندانا_مامان_آوا عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 242 بخدا ازبس گریه کردم خسته شدم درکت میکنم.اما واقعا ارزش نداره خودتو و بچه هاتو اذیت کنی بخاطر مسئله ای که دیر یا زود درست میشه.شوهرت فرار که نکرده بالاخره آشتی میکنینحالا چرا پیشقدم نمیشی خودت که انقدر زجر ندی خودتو؟ با افتخار لَک هستم...🥰
مامان_جوجه_کوچولو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 480 خوب اگه شرایطش ودارین تشک تختو طبی بخرین مناسب برای جفتتون نمیشه که جداخوابید زندگی یه پیراهن نیست خ ... تشک طبی هستش