2777
2789
عنوان

ادم سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 21 پست
ی دونه بزن پَسِ کَلَّت

خا،🙄

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون صادق بود دروغ نمی‌گفت و هیچ وقت بهم حرف بد نزد با اینکه از دست کاراش همیشه دعوا سروصدا مودی ام م ...

وقتی با یه آدم کات میکنی مغز ری اکشن تاکسیکی نشون میده 

بدیای طرف مقابلو فیل.تر می‌کنه و خوبیاشو یادت میاره 

همین باعث میشه که دلت تنگ میشه و فکر میکنی پیام بدم بهش؟هوم؟!!

خب پس چرا باهاش کات کردی؟! 

دلایلت رو بزار کنارهم 

تاپیکت رو ببین، نوشتی آدم سمی 

اون آدم هرچقدم خوب بوده، خوب مطلق که نبوده، درواقع هیشکی کاملا خوب یا کاملا بد نیست ... 

بنظرت این اخلاقای خوب رو داشته ولی جوری بود ک بهش میگی سمی،حالا ارزشش داره دوباره ب اون آدم سمی پیام بدی؟! رابطه برای وقتیکه پارتنرت بهت آرامش بده 

نه که دغدغه بشه رو دغدغهای دیگت 

من حس میکنم یه مدت آروم و راحت بودی دلت هوس جنگ عصاب کرده😂😅

بازم خودت می‌دونی دیگه:) 

وقتی با یه آدم کات میکنی مغز ری اکشن تاکسیکی نشون میده  بدیای طرف مقابلو فیل.تر می‌کنه و خوبیا ...

اره من ادم مودی ام از دعوا با کسی ک مطمینم نمیره خوشم میاد 😂😂😂😂 اما عمرا برگردم باهاش اما ادمهای دیگ سریع میرفتن منم خیلی ریلکس میگفتم برو 

اره سمیه مهم نیست دیگ

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بره گمشه چ مدت باهاش بودی

نوشتم دوسال

خب دیگ پس دیگه از این فکرا ب سرت نزنه😒😂❤️

باش😂