2777
2789
عنوان

کمر درد

72 بازدید | 5 پست

سلام خانوما،من یه هفته ای میشه یهویی حس کردم پایین کمرم درد میکنه،یه درد مبهمی داره،میشینم بدتر میشه،یه دو روزه متکاربامول خوردم و استراحت مطلق کردم،بهتر شده یکم،ولی دارم از استرس میمیرم،شوهرم تازه دیسکشو عمل کرده،میترسم منم دیسکم زده باشه بیرون،وزنمم خیلی پایینه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای نگو منم مجردم و 22 سالمه  ولی کمر اندازه یه پیرزن نود ساله درد میگیره یا کتفم یا قسمتای پایین کمرم اصن حس میکنم نخاعم داره قطع میشه خیلی بده بخدا 

موندم من فردا چجوری میخام حامله شم با این وضع کمرم 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
وای نگو منم مجردم و 22 سالمه  ولی کمر اندازه یه پیرزن نود ساله درد میگیره یا کتفم یا قسمتای پای ...

دردش زیاد نیست،ولی چون همسرم پاییز پارسال یهووییی زد بیرون و عمل لازم شد الان دارم سکته میکنم

خوب عزیزبروپیش متخصص چرا اینجامطرح میکنی ان شاءالله که چیزی نیست شایدفعالیت سنگین داشتی یازیادسرپامو ...

دکتر که میرم ولی چون همسرم پارسال پاییز یهویی زد بیرون و عمل کرد الان دارم سکته میکنم،گفتم شاید کسی تحربع داشته باشه،یکم دلم خوش بشه،همینطور نشستم دارم گریه میکنم،دردش زیاد نیست میترسم خیلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز