2777
2789
عنوان

خسته شدم

103 بازدید | 10 پست

بخدا کم اوردم  شوهرم خیانت میکنه دیگه پریروز تصمیم گرفتم برای خودم زندگی کنم بعد یکی‌دوسال ازش جداشم چندشبه تو اتاق دهترم میخوابم امشب اومد بغلم کرد برد رو‌تخت خیلی مقاومت کردم همش میگفت بخدا تو زندگیمی به جز تو کسی تو‌زندگیم نیست از حرص دارم میترکم

عزیزم خیانت قابل بخشش نیست 

اصلا نمیتونم ببخشم حس میکنم چه کارایی کرده حالت تهوع میگیرم من یه شب بدون شوعرم نخوابیدم اگه جونش به جونم نمیخورد نمیخوابیدم اما حالم بهم میخوره ازش حالت تهوع میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا نمیکنه ... مطمئنی؟ شاید پشیمونه ... اگه واقعا از این دوتا سوال رد شدی و از جوابت اطمینان داری تصمیم بگیر در غیر این صورت زندگیت رو نابود نکن دخترت هم حیفه 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

شاید واقعا نمیکنه ... مطمئنی؟ شاید پشیمونه ... اگه واقعا از این دوتا سوال رد شدی و از جوابت اطمینان ...

ببین اینو مطمعنم حرف میزنه باهاش  ولی اینکه باهاش رابطه داشته و مطمعن نیستم ولی اصلا یه جوری رفتار میکنه بعضی اوقات واقعا شک میکنم  که خیانت کرده یا نه هروی پرسیدم ازش همش گفت تو دیونه ای بهدا الکی خودتو عذاب میدی اخرم فقط بهش گفتم دیگه کاری بهت ندارم خودت میدونی و خدای خودت

اصلا نمیتونم ببخشم حس میکنم چه کارایی کرده حالت تهوع میگیرم من یه شب بدون شوعرم نخوابیدم اگه جونش به ...

حق داری خیلی سخته 

فقط برای هر تصمیمی که میخوای بگیری عجله نکن به خودت زمان بده و درست فکر کن که بعدا پشیمون نشی از تصمیمی که گرفتی 

ببین اینو مطمعنم حرف میزنه باهاش  ولی اینکه باهاش رابطه داشته و مطمعن نیستم ولی اصلا یه جوری رف ...

جستجو کن ریز بشو ولی تصمیم جدی نگیر که پشیمون بشی به نظر من حتی سعی کن جوری رفتار کنی که بیخیال یکی دیگه بشه 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

حق داری خیلی سخته  فقط برای هر تصمیمی که میخوای بگیری عجله نکن به خودت زمان بده و درست فکر کن ...

توی شرایط خیلی بدی هستم طلاقمم خیلی به ضررم تموم میشه شوعرم پولداره میتونم فعلا چندسالی تحملش کنم حداقل ازش بگیرم برا خودم جمع کنم از طرفی دخترم نابود میشه خیلی بچست نمیخوام بدون پدر یا مادر بزرگ بشع بابام مطمعنم هوامو داره ولی نمیخوام سربارشون بشم اصلا نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم

جستجو کن ریز بشو ولی تصمیم جدی نگیر که پشیمون بشی به نظر من حتی سعی کن جوری رفتار کنی که بیخیال یکی ...

فایده ای نداره خواهر من مردی مه هرزه باشه دیگه هرگز سراغ من نمیاد  نمیدونم اصلا نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرم

توی شرایط خیلی بدی هستم طلاقمم خیلی به ضررم تموم میشه شوعرم پولداره میتونم فعلا چندسالی تحملش کنم حد ...

اصلا عجله نکن خدارو شکر که پدرت هست خدا حفظش کنه برات ولی باز هم مشورت کن از مشاور کمک بگیر 

ایشالا که هر چی خیر و صلاحته برات رقم بخوره