2789
عنوان

حسرت؟ حسادت؟

560 بازدید | 16 پست

دوستان شده تا حالا کسیو ببینین که فک کنین خیلی از شما بالاتر از همه لحاظ ظاهری تحصیلی و ... بعد تا چن روز حالتون گرفته بشه کلا حالت دپ طور و هیچجوره خوب نشین؟ 

اسم این حس حسودیع چیه

من همش اینجوری میشم و واقعا بدم میاد نه از استرس و فکر زیاد میتونم تلاشی کنم و ن میتونم خودمو بیخیال بگیرمو به چیزی فک نکنم خیلی حس بدیع

چیکار کنم که بهتر بشم

هیچ وقت ظاهرا حسادت نکردم اتفاقا به نود درصد ادمایی که حسادت کردم به همین خاطر بود که میدیدم ظاهری خیلی بهترم ولی اونا خوشبخت ترن

ظاهر هیچ نقشی نداره به نظر قدیمیا ی حرف قشنگ میزنن که ادم باید طالع داشته باشه 

درستع

مثلا امروز یکی داشت از لحاظ ظاهری از من تمجید میکرد و میگفت خوشبحالت ولی من هر لحظه شو تو دلم داشتم میگفتم نمیدونی چقد حسرت تو رو دارم 

ببین از ادمی که امروز دست کم روزی ۴ساعت گریه میکنه بشنو 

خدا به ادم یچیز بده ده تا چیز درقبالش میگیرع

شاید یسریامون بچه های ناخواسته خدائیم :(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همین بودم همیشه حسرت بقیه رو میخوردم ....عذاب میکشیدم ....شوهرم مریضه ....اما قربو ن خدام برم دوتاپسر بهم داد شاخ شمشاد ماشالله لاحول ولا قوت الا بلا ه   ...فقط همه آرزو دارن ببینشون ن دیگه غمی ندارم جفتشون مهندسن بعدشم سن که یه کم بالا رفت آدمی به همه چیز بی تفاوت میشه ..ناراحت نباش .....

من بهش میگم غبطه خوردن

چون آدم فکر میکنه پتانسیلش خیلی سطح بالاتر از زندگی خودش و در حد اون فرد هست

بعد نگاه میکنه تو مرداب زندگی خودش داره دست و پا میزنه و هرلحظه پایین تر میره

بعد هم افسردگی میگیره که چرا انگار اتفاقات هیچ کدومشون دست خودش نیست

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
هیچ وقت ظاهرا حسادت نکردم اتفاقا به نود درصد ادمایی که حسادت کردم به همین خاطر بود که میدیدم ظاهری خ ...

:((

اما من تو هیچی بهتر نیستم یه درسم بود که سال اخر زدم خراب کردم کنکورمو الان همش تو سری رفتم سر کار گفتم بهتر میشم میشینم پای درسم ولی بدتر شدم

سه چهار ساله که انقد فکر میکنم انقد حسرت میخورم اما از فکرو استرس زیاد ن میتونم پای درسم بشینم ن هیچکار دیگه ای بکنم خیلی حس بدیع اینکه ندونم چیکار کنم

ن تنها هیج لذتی از زندگیم نمیبرم بلکه همش اذیتم

دقیقا من از خودم ناراحت میشم ک چرا تلاش نکردم چرا با ی تصمیم اشتباه الان انقد عقبم

میفهممت 

بعد موقعیت هارو کنار هم میچینی میبینی از اون بهتر نمیشد کاری بکنی

بعد به این فکر میکنی چرا باید تو این موقعیت باشی

اما واقعیت اینه که روزی که قبول کنیم همینه که هست 

بدتر میشه که بهتر نمیشه شاید حالمون بهتر شه

کل زندگیم شده ای کاش متنفرم از این حالتم

فیلم فورد در برابر فراری رو میدیدم

فورد تو مسابقه به فراری میبازه

ولی توی یه قسمت از مسیر سرعتش از تمام ماشین های اون زمان بالاتر میره

باختن از نظر من یه حادثه اس  ما عادت کردیم سراغ چیزای خوب و فقط تو بهترین بودنه بگیریم میگم وسط همه‌ی ای کاشات دنبال یه لحظه ای بگرد که به خودت بگی منم میتونم یه غلطی بکنم از این ای کاش ها نجات بدم خومو

شاید سرعتت از همه بالاتر رفت

فیلم فورد در برابر فراری رو میدیدم فورد تو مسابقه به فراری میبازه ولی توی یه قسمت از مسیر سرعتش از ...

یعنی میشه این مقایسه کردنع اینکه خودمو کمتر از همه ببینمو بزارم کنار؟ همیشه این سوالو از خودم میکنم و سعی میکنم تلاشمو بکنم اما همینکه میرم تویه اجتماع حالم گرفته میشه وقتی همسنامو میبینم تاهمین چن ماه پیش اط خونه نمیرفتم زیاد بیرون اما الانکه میرم سرکار بدتر از هروقت دیگه شده حالم 

کاش بتونم این عادتایه بدمو بزارم کنارمو توجهمو ب خودم بدم 

میدونی بدتر از همه چیه ؟ اینکه من از هر حرفی که دیگران راجبم میزنن حتا یه حرف خیلی کوچیک تا چند روز یا حتا بیشتر بش فک میکنم حتا اگر بی اهمیت باشه شما خوابم نمیبره ب همه چی فک میکنم و سرخورده تر مبشم

ببخشید سر شمارو هم بدرد اوردم کسی نبود ک این حرفارو بش بگم