2777
2789
عنوان

دندان‌ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 24 پست
انگار لوله آب تو دهنش باز کردی  شما میگی از رفلاکسه؟

احتمال داره رفلاکس هم باشه .اکثر نوزادا رفلاکس دارن زیر سرش بلند کن.یا شاید دل درد داره پسر منم خیلی دل‌درد داشت .

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شیر خشک میخوره آخه این سه ماه مشکلی با شیشه و پستونک نداشته امروز اینجوری شد

خب الان یعنی سینه خودتو نمیگیره؟ عزیزم تاپیکهای خیلی قبل منو ببین من عاااااحز بودم سرشیرنخوردنش وفقط بخاطر پستونک بود ومن یه درصد فک نمیکردم علتش پستونک باشه چون فقط برا خوابیدن لهش میدادم وفک میکردم اصلا وابسته نیس ولی بود

..........
خب الان یعنی سینه خودتو نمیگیره؟ عزیزم تاپیکهای خیلی قبل منو ببین من عاااااحز بودم سرشیرنخوردنش وفقط ...

من تاپیک هاتو همشو خوندم چه قدر عذاب کشیدی تا به اینجا برسی

پسر من هم سه ماه و نیم هست و الان یه هفته هست خیلی بیتابی میکنه، بخصوص شبها موقع خواب بیدار میشه هی سرش رو از این ور به اون میبره و دنبال یه چیزی عست که انگار بخوره، فیلمش رو به دکتر نشون دادم، گفتن مربوط به لثه هاش هست، مدام هم مشغول جوبدن یه چیزی باید باشه، اب دهان خیلی نداره، ولی مثلا وقتی بغلش میکنم باید دهانش رو شونه ام قرار بگیره که بتونه لباسمو بخوره😅😅 وگرنه گریه میکنه