2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم،کمبود محبت گرفتم😔

179 بازدید | 11 پست

،امروز سرکار رفتنی حسابی خوشتیپ کرد لباس اتو زد و ...کارایی که هیچوقت نمیکرد بعد که تعجبم و بهش نشون دادم گفت دارم مقابله می کنم باهات،چقدر بهت بگم موهات و بذار تو،مانتوت کوتاه و ....گفتم من با تو بیرون رفتنی موهام یکم میاد بیرون نه تنها ولی بازم نفهمید بجای اینکه من بهش گیر بدم انقدر به لباس پوشیدنم گیر داد که مخم سوت کشید،بعدم رفت تا پایین پله دوباره اومد بالا لباس ساده پوشید رفت کلیم چرت و پرت بارم کرد.میگه از این به بعد میخوام مقابله کنم آدم بشی.رد داده کلا.من از وقتی پسرم دنیا اومده اصلا تنهایی جایی نمیرم همش با خودش میرم لباس پوشیدنمم سادس اصلا جلف نیست،حتی مانتو جلوبازم نمیپوشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز به نظر من طبق سلیقش لباس بپوش .زن و شوهر باید به سلیقه هم رفتار کنن.نظرش را جلب کن اصلا ارزش نداره زندگیتا ببازی له خاطر یه ذره مثلا مو که بیرونه یا یه وجب مانتو که کوتاه یا بلند باشه.البته من مثال زدم.زندگی اینقدر قشنگه که حیفه له خاطر این چیزها تلخ بشه.و یه بار به خودت میای میبینی زندگیتا باختی و کاری نمیتونی بکنی

شاید کسی رفته رو مخش که مثلا خانومت اینجوریه یا اونجوریه نمیدونم والا☹

نه بابا همیشه گیر میده یذره جلوی موهام میاد بیرون همش میگه گناه میکنی و فلان و...من تیپم سادس ولی خوشتیپ و به روزم.خیلی وقتا میگه خوشتیپ میکنی ولی اندفعه خوش و خرم یهو سرکار رفتنی رفت رو فاز مقابله

نه بابا همیشه گیر میده یذره جلوی موهام میاد بیرون همش میگه گناه میکنی و فلان و...من تیپم سادس ولی خو ...

احتمالا ی چیز گذراست فردا پس فردا فراموش میکنه میشه همون اقای قبلی

دوست عزیز به نظر من طبق سلیقش لباس بپوش .زن و شوهر باید به سلیقه هم رفتار کنن.نظرش را جلب کن اصلا ار ...

آره میخوام بیشتر به حرفش گوش بدم ولی الان نمیشه بگم چشم و هرچی تو بگی اونوقت فکر میکنه به قول خودش مقابله جواب میده و هی میخواد تو همه چی انجامش بده.ولی بخدا من تنها بیرون رفتنی خیلی ساده میرم،قبل بچه حتی تنها رفتنی میگفت چادر سر کن،سر میکردم.سرکارم میرفتم با چادر میرفتم.بعد بچه دگ چادر و گذاشتم کنار

آره میخوام بیشتر به حرفش گوش بدم ولی الان نمیشه بگم چشم و هرچی تو بگی اونوقت فکر میکنه به قول خودش م ...

ببین خواهر من و دوست عزیز، اینقدر مشکلات زندگی زیاد شده با این تورم ها و گرونی ها که خیلی بده خودمون تلخترش کنیم.من خودم خیلی جاها گفتم چشم و کوتاه اومدم .شاید حق هم بامن بوده ولی این چشم گفتن منا به چشم شوهرم عزیزتر و بزرگتر کرده .کوچیک نشدم.و باعث شده لا گذشت زمان عشقش بهم بیشتر بشه و الان عاشق همیم.و اون هم خیلی جاها کوتاه میاد .و زندگی مشترک یعنی همین .سماجت نکن و بشین دوستانه باهاش حرف بزن و به توافق برس